Τα πιο WOW γιορτινά μακιγιάζ! Πού και πώς θα τα φορέσεις!

Οι επόμενες μέρες του μήνα είναι γεμάτες προσκλήσεις και εξόδους! Έχεις πει ότι θα πας, έχεις βρει το ρούχο που θα φορέσεις (πιθανότατα όχι ακόμη, αλλά σύντομα θα το βρεις κι αυτό) αλλά δεν έχεις σκεφτεί τι μακιγιάζ να επιλέξεις (όλες το αφήνουμε τελευταίο!). Ξέρουμε, όμως, εμείς! Παρακάτω θα βρεις τέσσερα WOW μακιγιάζ για τις γιορτές αλλά και πού και πώς να τα φορέσεις!

Πού: Στο party της εταιρίας
Γιατί: Είσαι εκτός εταιρίας και είναι ευκαιρία να δείξεις στους συναδέλφους σου έναν άλλο, εντυπωσιακό και πολύ glam εαυτό από αυτόν που έχεις τα πρωινά στο γραφείο!
Πώς θα το κάνεις: Επένδυσε σε μια παλέτα με γήινες αποχρώσεις και οπωσδήποτε μια μελιτζανί! Εμείς την βρήκαμε στα Sephora και πρόκειται για την συλλεκτική Bare Minerals Ready Eyeshadow 4.0, απόχρωση The Happy Place. Ξεκίνησε με την πιο ανοιχτή σκιά και τοποθέτησέ την στην εσωτερική γωνία του ματιού για να δώσεις φως και λάμψη. Για το υπόλοιπο κινητό βλέφαρο δούλεψε με την μελιτζανί την οποία θα απλώσεις με οριζόντια διάθεση ώστε να δημιουργήσεις ένα έντονο γατίσιο βλέμμα. Συνέχισε με την ρίζα του κάτω βλεφάρου στην οποία θα απλώσεις την καφέ και προς τα έξω την μελιτζανί.
Έπειτα, τόνισε το χρώμα τους με ένα μολύβι ματιών, γεμίζοντας τα σημεία με τα κενά και χτένισέ τα ανοδικά. Πολύ σύντομα έρχεται το μακιγιάζ του CK One στα Notos Galleries κι εκεί θα βρεις το Brow Duo που έχει δύο σε ένα.
Ολοκλήρωσε το gothic make up σου με σκούρα κόκκινα χείλη. Το ολοκαίνουριο Lip Maestro του Giorgio Armani (€33.00) απλώνεται σαν lip gloss και καταλήγει σαν κραγιόν με πολύ μεγάλη διάρκεια. Η απόχρωση no400 είναι πολύ κοντά σε αυτό το αποτέλεσμα της Kristen Stewart.



Πού: Στη γιορτή που είσαι καλεσμένη
Γιατί: Για να δείχνεις όμορφη χωρίς, όμως, να φαίνεται ότι έχεις καταβάλει υπερπροσπάθεια!
Πώς θα το κάνεις: Βάλε στο κινητό βλέφαρο και πολύ λίγο στην ρίζα του κάτω μια μπεζ σκιά ή στο χρώμα του πάγου. Τα μάτια σου θα δείχνουν πιο ξεκούραστα. Ιδανική απόχρωση είναι η Ombre Minerale Sparkle White της Clarins.
Επίλεξε ένα κραγιόν σε burgundy red και αυτό από μόνο του θα κάνει την διαφορά! Σου προτείνουμε το Kingdom 0767 από την Beauty is Life (€24.00). Για καλύτερη ακρίβεια στην εφαρμογή άπλωσέ το με ένα λεπτό πινελάκι.
Και το μακιγιάζ ολοκληρώνεται με τις σωστές δόσεις ρουζ στα ζυγωματικά. Προτίμησε ένα σε στικ όπως το Fine One- One της Benefit (€24.50). Βάλε λίγη ποσότητα στα μήλα σου κι έπειτα σβήσε με ανοδικές κινήσεις με τα δάχτυλά σου. Το ίδιο προϊόν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να δώσεις λάμψη στα χείλη.

Πού: Στο οικογενειακό τραπέζι των Χριστουγέννων
Γιατί: Όσο σταθερό κι αν είναι το κραγιόν σου, τρώγοντας και πίνοντας είναι πολύ πιθανόν να σου φύγει. Γι’ αυτό επένδυσε στο μακιγιάζ των ματιών σου κάνοντας, όμως, ένα λαμπερό μακιγιάζ που ταιριάζει και στο κλίμα των γιορτών!
Πώς θα το κάνεις: Επένδυσε σε μια παλέτα που έχει χακί- χρυσό χρώμα και ένα shimmering champaign χρυσό όπως η παλέτα Femme Fatale της Avon (€18.80). Βρέξε το πινελάκι και πέρασε την χρυσή σκιά στο κάτω βλέφαρο, δημιουργώντας μια αρκετά παχιά γραμμή. Τώρα άπλωσε την ανοιχτή χρυσή στην εσωτερική κόγχη του ματιού για να δώσεις φως και ξεκούραστη όψη.
Στα Sephora εντοπίσαμε ένα πολύ εύκολο beauty gadget! Πρόκειται για το αυτοκόλλητο eyeliner που προσαρμόζεται τέλεια στο μάτι. Απλώς, ξεκόλησσε το και κόλλησε το κοντά στην ρίζα του άνω βλεφάρου.
Διατήρησε τα χείλη σου φυσικά με ένα lip gloss σε nude απόχρωση. Πρόσφατα τεστάραμε τα lip gloss Beauty Is Life που έχουν πολύ σταθερό χρώμα.

Πού: Στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν
Γιατί: Το smoky είναι κλασική αξία! Επίσης, μπορείς να χορεύεις και να πίνεις όλο το βράδυ χωρίς να έχεις το άγχος να ανανεώνεις το κραγιόν σου πηγαίνοντας κάθε τόσο στο μπάνιο!
Πώς θα το κάνεις: Πάρε μια ασημί γυαλιστερή σκιά με πλούσιο χρώμα και με ένα πινέλο άπλωσέ την σε όλο το κινητό βλέφαρο μέχρι το καπάκι αλλά και στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Πολύ καλή είναι η σκιά της χριστουγεννιάτικης σειράς MAC Glamour Daze Extra Dimension Eyeshadow, απόχρωση Evening Grey (€21.00).
Το χρώμα στα χείλη της Taylor Swift είναι φυσικό και λαμπερό. Το Instant Sun Light Click & Gloss της Clarins, απόχρωση Vanilla θα σου προσφέρει ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα στα χείλη της Taylor Swift.
Last but not least! Άπλωσε ψηλά στα μάγουλά σου δύο- τρεις τελίτσες υγρού ρουζ που θα δώσει πιο φωτεινό και ζωηρό αποτέλεσμα στο χρώμα. Δοκίμασε το AMC Face Blush Liquid no 83 της Inglot.

Καλή επιτυχία!

Read More

And More