10 μοβ κραγιόν ίδια με αυτό που φόρεσε η Rihanna (και έγινε sold out)!

Υπάρχουν δύο πηγές για να μάθεις τι είναι trend τώρα. Ο πρώτος είναι να παρακολουθήσεις τις πασαρέλες. Ο δεύτερος να παρακολουθήσεις τι φοράνε (σε ρούχα και make up) τα λεγόμενα it girls, αυτά με τους εκατομμύρια followers στα social.

Κι ενώ από τα catwalks το μήνυμα για την Άνοιξη ήταν ότι θα φορεθούν τα φούξια κραγιόν (check εδώ), η Rihanna μας είπε την δική της εκδοχή η οποία μάλιστα (σ.σ. έγινε ανάρπαστη). Η RiRi, λοιπόν, πήγε στο Coachella– φόρεσε ένα μοβ κραγιόν ή καλύτερα ένα neon violet- τράβηξε photo- ανέβασε στο instagram- το κραγιόν έγινε sold out (με αυτήν ακριβώς τη σειρά).

Το κραγιόν που φορούσε η Rihanna ήταν η απόχρωση Purple Haze από το brand Free Spirit που έχει μια φίλη της (μικρής σημασίας το όνομα αλλά έτσι για να είσαι απόλυτα διαβασμένη το όνομα της φίλης είναι Leandra). Αλλά επειδή τελικά το αποτέλεσμα μας άρεσε πολύ ανοίξαμε τα ντουλάπια του beauty και βρήκαμε εκείνα τα 10 μοβ κραγιόν που θα σου δώσουν ακριβώς το ίδιο αποτέλεσμα. Και σε σένα και σε εμάς που επίσης θα το φορέσουμε!

Α! Αφού τα τέσταρα πρώτα πάνω μου, έτσι και από περιέργεια για το πώς μπορεί να δείχνει το μοβ κραγιόν σε ένα κανονικό κορίτσι (aka εμένα).

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑ ΜΟΒ ΚΡΑΓΙΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΠΟ €10.42 ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ PHOTO…

And More