10 νέα κόκκινα κραγιόν που πρέπει να δεις οπωσδήποτε!

Είναι το χρώμα- πρωταγωνιστής της Άνοιξης! Ο λόγος για το κόκκινο κραγιόν που αποποιείται τον σκούρο χαρακτήρα του Χειμώνα (έκανε σπουδαία καριέρα ως berry) και αποκτά έναν πιο φούξια ή/και πορτοκαλί ή/και wine τόνο. Και για να το έχεις και εικόνα:

/

Το κόκκινο κραγιόν στις τρεις βασικές αποχρώσεις του όπως το είδαμε στα ανοιξιάτικα catwalks των οίκων (από αριστερά) Carolina Herrera, Dolce & Gabbana και Burberry.

Βγήκαμε για shopping και εντοπίσαμε10 κραγιόν σε αυτές τις αποχρώσεις για κάθε budget και μπορείς να τα δεις παρακάτω με ένα κλικ στην κάθε photo. Αλλά πριν από αυτό, μερικές βασικές αρχές για το πώς θα φορέσεις το κραγιόν την Άνοιξη. Σημείωσε:

1. Φόρεσε το κραγιόν σου συνδυάζοντάς το με fresh επιδερμίδα και ελάχιστο make up στο υπόλοιπο πρόσωπο. Το smokey με σκούρες σκιές ανήκει περισσότερο στο cast του Χειμώνα, οπότε δυο στρώσεις μάσκαρα στις άνω και κάτω βλεφαρίδες θα σου δώσουν το τέλειο αποτέλεσμα.

2. Το κόκκινο κραγιόν σε όποιον τόνο κι αν επιλέξεις να το φορέσεις δεν είναι εύκολη υπόθεση. Πρέπει οπωσδήποτε να το απλώσεις με πινελάκι για να έχεις ακρίβεια στην εφαρμογή και να κάνεις το περίγραμμα με μολύβι προηγουμένως. Αν δεν έχεις σταθερό χέρι προτίμησε ένα nude μολύβι που δεν θα κάνει τυχόν ατέλειες να δείχνουν τόσο εμφανείς.

3. Έντονο χρώμα στα χείλη- κόκκινα σημάδια στα δόντια (θα μπορούσε να είναι ένα quote κι αυτό!). Για να μην την πατήσεις αφού βάλεις το κραγιόν σου βάλε το δάχτυλό σου στο στόμα και τράβηξε απότομα.

And More