Τα σκούρα χείλη είναι η νέα μανία και ο Γ. Μαρκετάκης σου δείχνει πώς να τα υιοθετήσεις ακριβώς!

Όσο εμείς επιμένουμε ότι τα σκούρα χείλη είναι don’t για το καλοκαίρι, τόσο οι stars που το επιλέγουν για τις επίσημες εμφανίσεις τους αυξάνονται και πληθύνονται (σε προειδοποιώ: θα εμφανιστούν ακόμη περισσότερες με το συγκεκριμένο trend!).

Συμφωνώ μαζί σου ότι δεν θα επέλεγα ένα σκούρο καφέ ή burgundy κραγιόν για να πιω ποτό σε κάποιο bar δίπλα στην θάλασσα (δες εδώ το σχετικό poll), αλλά αν είχα να πάω σε ένα red carpet event, ούτε λόγος! Δεδομένου, όμως, ότι το red carpet event δεν είναι συνηθισμένο στην καθημερινότητά μας, τι θα έλεγες να αντιγράψεις τις stars και να επιλέξεις αυτό ακριβώς το μακιγιάζ για να παρευρεθείς σε έναν γάμο; Ναι!

Περάσαμε μια ολόκληρη μέρα στο Make Up Lab του Γιάννη Μαρκετάκη, official make up artist της Max Factor, και μεταξύ άλλων μας έδειξε πώς ακριβώς να κάνουμε αυτό το μακιγιάζ.

Να σου θυμήσω ότι η Kate Bosworth και η Camilla Belle κέρδισαν τις καλύτερες κριτικές για το μακιγιάζ τους στο Met Gala, ενώ η Jennifer Lopez εμφανίστηκε με αυτό το μακιγιάζ μόλις προχθές στην πρεμιέρα της ταινίας “What to expect when you are expecting”.

Πώς να αντιγράψεις το μακιγιάζ που αγαπούν τώρα οι stars!
Κάνε κλικ εδώ, ακολούθησε τα βήματα του Γιάννη Μαρκετάκη και αποθέωσε και το δικό σου beauty look!

Read More

And More