Κορίτσια στο… κρύο! Οι καλύτερες ενυδατικές προσώπου!

Τι έχουμε περισσότερο ανάγκη τον Χειμώνα… εκτός από το τζάκι! Ενυδατική: κάποια που να θρέφει την επιδερμίδα μας σε βάθος, να ανταποκρίνεται στον τύπο μας χωρίς να βαραίνει ή να είναι πολύ ελαφριά αλλά και στο πορτοφόλι μας! Δοκιμάσαμε πολλές για κάθε τύπο, ανάγκη και budget. Από αυτές αγαπήσαμε κάποιες και ήρθε η ώρα να μοιραστούμε την αγάπη μας μαζί σου! Αν δεν είσαι ικανοποιημένη από την ενυδατική σου ή αν θέλεις να κάνεις μια νέα επένδυση, ρίξε μια ματιά παρακάτω πριν βγεις για shopping.

Για δέρματα με ευαισθησίες

Ενυδατική κρέμα Comfort on Call της Clinique, € 40.00.
Η απόλυτα εξειδικευμένη κρέμα για ευαίσθητα δέρματα που εμφανίζουν αλλεργίες και είναι δυσανεκτικά στις κοινές κρέμες.

Για βαθιά ενυδάτωση

Ενυδατική κρέμα Super Aqua Day από την Guerlain, € 42.00. Δίνει βαθιά ενυδάτωση σε κάθε τύπο επιδερμίδας και ειδικότερα στις πολύ αφυδατωμένες.

Για ανάλαφρη υφή

Ενυδατική κρέμα Hydrationist από την Estee Lauder, € 40.00. Αν δεν αντέχεις τις πολύ βαριές συνθέσεις ή η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, αυτή η κρέμα θα γίνει αγαπημένη σου. Διαθέτει SPF15 για να σε προστατεύει από την φωτογήρανση.

3η δράση για λιπαρές επιδερμίδες

Ενυδατική κρέμα τριπλής δράσης Normaderm της Vichy, € 15.00. Καταπολεμά ατέλειες όπως σπυράκια και κοκκινίλες, προσφέρει ματ όψη και 24ωρη ενυδάτωση.

2 σε 1 ενυδάτωση για πρόσωπο και μάτια

Ενυδατική κρέμα προσώπου και ματιών Eviol Care, € 24.00. Η ιδανική ενυδατική κρέμα για νεανικές επιδερμίδες. Δεν ενυδατώνει απλώς, αλλά προσφέρει και σύσφιξη. Bonus: η μεταξένια υφή της.

Για πρόσωπο, μαλλιά, σώμα!


Ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο, το σώμα, τα μαλλιά Head To Toe Hydrator, Sephora, €8.50.
Η τέλεια οικονομική λύση για ενυδάτωση από την κορυφή μέχρι τα νύχια… χωρίς υπερβολή!

And More