Χοντρά μολύβια χειλιών αντί για κραγιόν! Όσα πρέπει να ξέρεις για την νέα μανία στην ομορφιά!

Θα σε πάω πίσω. Για την ακρίβεια τον Ιούνιο του 2013 (εντάξει, όχι και τόσο πίσω…) οπότε και έγινε η παρουσίαση των νέων λανσαρισμάτων της Avon. Τότε, μεταξύ πολλών άλλων, η Avon μας σύστησε στο ολοκαίνουρια Ultra Color Lip Crayon, δηλαδή τα νέα της χοντρά μολύβια που συνδύαζαν τα lip balm με το χρώμα στα χείλη.

Και θα σε πάω και λίγο μετά. Για την ακρίβεια δέκα μέρες πριν οπότε και έγινε η παρουσίαση των νέων λανσαρισμάτων του Κορρέ. Τότε, μεταξύ πολλών άλλων, ο Κορρές μας σύστησε στα ολοκαίνουρια Twist Lipstick, δηλαδή τα νέα της χοντρά μολύβια που συνδύαζαν τα lip balm με το χρώμα στα χείλη.

Εν τω μεταξύ μεσολάβησαν αρκετά ακόμη λανσαρίσματα εταιριών από τα οποία δεν έλειπαν τα χοντρά μολύβια χειλιών. Το συμπέρασμα είναι απλό: τα χοντρά μολύβια χελιών, όποιο όνομα κι αν παίρνουν, είναι η νέα μανία στην ομορφιά! Τόσο που έρχονται να βάλουν στην άκρη τα κραγιόν (έστω και για λίγο!).

Ωστόσο, θα πρέπει να ξέρεις ότι η αρχή έγινε από τα chubby stick της Clinique, η οποία πρωτολάνσαρε αυτά τα μολύβια- κραγιόν που αγαπήθηκαν πολύ και… πολύ γρήγορα!

Γιατί, όμως, να προτιμήσεις τα χοντρά μολύβια χειλιών αντί για κραγιόν; Τσέκαρε αν σου ταιριάζουν προτού τα αγοράσεις!

ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΑΝ…
– Νιώθεις έξω από τα νερά σου όταν έχεις έντονο χρώμα στα χείλη και σίγουρα δεν έχεις πειραματιστεί ποτέ με αποχρώσεις όπως καθαρό κόκκινο ή berry (μια ακόμη huge τάση για φέτος!). Τα χοντρά μολύβια χειλιών δεν αποτυπώνονται στα χείλη πολύ έντονα!
– Δεν σου αρέσει η ματ υφή στα χείλη. Τα χοντρά μολύβια χειλιών συνδυάζουν lip balm και χρώμα σε ένα προϊόν!
– Θέλεις ένα προϊόν ενυδάτωσης χειλιών αλλά το lip balm δεν σου αρκεί. Θέλεις και λίγο χρώμα!
– Είσαι beauty maniac και θέλεις να έχεις στο νεσεσέρ σου ότι hot κυκλοφορεί εκεί έξω! Στο λέω: τα χοντρά μολύβια χειλιών είναι ότι πιο hot ΤΩΡΑ!
– Με μια αγορά έχεις και μολύβι χειλιών και lip balm και κραγιόν!

ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ TIPS ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΧΕΙΛΙΩΝ

– Μην φύγεις από το σπίτι σου αν δεν ρίξεις ένα χοντρό μολύβι στην τσάντα σου. Θα χρειαστεί να το φρεσκάρεις μέσα στην ημέρα. Εξάλλου, είναι και lip balm οπότε πρέπει να ανανεώσεις την ενυδάτωσή σου!
– Δεν χρειάζονται ξύστρα! Η μύτη βγαίνει προς τα έξω απλώς στριφογυρνώντας το κάτω μέρος τους.

PRODUCT REVIEW (AKA ΤΑ ΜΟΛΥΒΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ!)



1. Colour Elixir Giant Pen Stick της Max Factor, απόχρωση no 15 Vibrant Pink, €12.00. Γεμίζει τέλεια τις λεπτές γραμμές που έχουν τα χείλη μας είτε μεγαλώνοντας είτε λόγω αφυδάτωσης ενώ χρησιμοποιώντας το κάθετα μπορείς να έχεις το τέλειο περίγραμμα στα χείλη σου!

2. Twist Lipstick του Κορρέ, απόχρωση Elegance, €13.80. Έχει πλούσια σύνθεση βατόμουρου που είναι γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες ενώ η βουτυρένια του υφή το κάνει να γλιστράει πάνω στα χείλη! Πέρα από την ενυδάτωση ενός balm και το χρώμα ενός κραγιόν συνδυάζει και το λαμπερό αποτέλεσμα ενός lip gloss.

3. Chubby Stick Intense Moisturizing Lip Colour Balm της Clinique, απόχρωση Curviest Caramel €21.90. Τα Intense έχουν ακόμη πιο έντονο και σταθερό χρώμα ενώ στην σύνθεσή τους περιέχουν ένα turbo cocktail ενυδατικών στοιχείων. Shea Butter, Mango Seed Butter και Jojoba Seed Oil σε μια σύνθεση!

4. Ultra Color Lip Crayon της Avon, απόχρωση Carefree Coral €12.00. Αυτό το νέο πλούσιο κρεμώδες μολύβι/ κραγιόν για τα χείλη έχει σχεδιαστεί με την Τεχνολογία True Color Technology και είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει σε διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας. Η νέα σύνθεση με βούτυρο Shea και βιταμίνη Ε κάνει το προιόν να εφαρμόζεται εύκολα.

5. Glam Shine Balmy Gloss της L’Oreal Paris, απόχρωση no 915, €12.45. Περιέχει στην σύνθεσή του μικροπέρλες λάμψης που κάνει τα χείλη μας να δείχνουν πολύ λαμπερά σαν να έχουμε βάλει lip gloss. Χαρίζει στα χείλη ένα πολύ φρέσκο χρώμα σαν να έχεις φάει μόλις sorbet παγωτό!

6. Lip pencil της Inglot, απόχρωση no 28, €11.00. Αφήνει βαθύ χρώμα και έχει βουτυρένια υφή που γλιστράει στα χείλη και τα αφήνει πολύ απαλά και ενυδατωμένα.

ΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ (AKA2 ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!)

And More