Νύφη, κουμπάρα ή καλεσμένη; Τα must προϊόντα που θα σε αποθεώσουν!

Έχω μόλις επιστρέψεις από γάμο! Μια καταπληκτική νύφη την ώρα που ανέβαινε τα σκαλιά της εκκλησίας και ένα μακρόσυρτο “wow”…
Φυσικό μακιγιάζ, με κάποιες λάμψεις στα ζυγωματικά, τονισμένα όσο πρέπει μάτια και χείλη λαμπερά. Όχι υπερβολές! Όχι πολλά φτασίδια! Εξάλλου, το έχουμε ξαναπεί: το μυστικό του επιτυχημένου μακιγιάζ είναι να αναδείξει φυσικά τα δυνατά μας σημεία!
Αν ετοιμάζεσαι για την δική σου μεγάλη μέρα, ή αν απλώς θέλεις να κάνεις την κάθε μέρα σου “μεγάλη” και σημαντική, we will… make you up! Ζήτησα από την make up artist Ράνια Μπουντούρη να μας δώσει όλα αυτά που είδα σε εκείνη την νύφη σαν εικόνα, σε λόγια. Tips, μυστικά ομορφιάς αλλά και μαγικά προϊόντα που θα μας εξασφαλίσουν το ιδανικό αποτέλεσμα για την ημέρα του γάμου μας! Τα δικά της αγαπημένα προϊόντα (θα τα λατρέψεις κι εσύ από την πρώτη στιγμή που θα τα δοκιμάσεις!) είναι τα Make Me Up. Και σε… φτιάχνουν από κάθε άποψη!

Τα beauty tips της make up artist
– Το μακιγιάζ για τον γάμο μας πρέπει να είναι διακριτικό, εντυπωσιακό, λαμπερό και να ταιριάζει με την προσωπικότητά μας.
– Η επιδερμίδα μας πρέπει να είναι σωστά ενυδατωμένη κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να έχετε κάνει από πριν καθαρισμό, απολέπιση δέρματος και ενυδατώσεις καιρό πριν την ημέρα του γάμου. Μία ενυδατωμένη επιδερμίδα εκτός από το ότι φαίνεται όμορφη και νέα, αναδεικνύει ένα καλό μακιγιάζ στο έπακρον.
– Τα φρύδια πρέπει να είναι καλοσχηματισμένα γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι η κορνίζα των ματιών.
– Τα μαλλιά μας πρέπει να είναι τέλεια κομμένα και ενυδατωμένα.
– Το μακιγιάζ πρέπει να είναι και να δείχνει φρέσκο, δροσερό, λαμπερό, sexy και σίγουρα, κομψό.
– Το νυφικό μακιγιάζ πρέπει να είναι σταθερό, αδιάβροχο και να κρατήσει πολλές ώρες.
– Επουδενί δεν πρέπει να είναι υπερβολικό γιατί σε πολύ ελάχιστο χρονικό διάστημα θα δείχνουμε κουρασμένες και φυσικά, άτονες.

Τα μαγικά προϊόντα για το τέλειο αποτέλεσμα!

Ας βάλουμε τις σωστές βάσεις!

Satin foundation Beauty Is Life : υγρό makeup, παρέχει κάλυψη χωρίς να επιβαρύνει την επιδερμίδα χαρίζοντας φυσικό φινίρισμα. Χάρη στα πλούσια ενυδατικά συστατικά του φροντίζει και ενυδατώνει το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου.
Bonus info: Σε άπειρες αποχρώσεις για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει πραγματική στην δική σου επιδερμίδα!

Compact Powder Beauty Is Life: Καλυπτική πούδρα που σταθεροποιεί την βάση του μακιγιάζ περιέχει φυσικά ενυδατικά συστατικά που χαρίζουν υπέροχη αίσθηση στο δέρμα. Θα το βρεις επίσης σε πολλά χρώματα.

Μάτια

Σκιές Multicolor Elegant:
Μοναδική, ασυναγώνιστη σκιά με κόκκους. Αποτυπώνονται άψογα στα μάτια χαρίζοντας παιχνιδιάρικο ιριδίζον αποτέλεσμα ανάλογα με το άγγιγμα του φωτός. Το τέλειο φυσικό αποτέλεσμα!

Χείλη

Κραγιόν Beauty Is Life: Το κραγιόν που θα αγαπήσεις! Με συστατικά όπως φυτικά έλαια, βιταμίνη Ε και κερί μέλισσας φροντίζουν, ενυδατώνουν και προστατεύουν τα χείλη, χαρίζοντας τους πλούσια λάμψη. Μεγαλύτερο τους ατού το πλούσιο χρώμα που μένει αναλλοίωτο στα χείλη!

Lip Gloss Beauty is Life: Χαρίζουν στα χείλη ζουμερό, ελκυστικό, ακαταμάχητο αποτέλεσμα. Με πλούσια περιεκτικότητα σε χρώμα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ακόμα και μόνο τους χωρίς κραγιόν.

Ρουζ

Les Danteles Elegant:
Ρουζ σε διπλή ή τριπλή ανάγλυφη «δαντελένια» απόχρωση ολοκληρώνει κομψά το μακιγιάζ σου.

Πινέλο: Αποκτήστε άψογο επαγγελματικό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας χάρη στα καινοτόμο επαγγελματικό πινέλο σκιάς της Japonesque. Χάρη στο πρωτοποριακό γωνιακό σχήμα του απλώνει την σκιά με ευκολία και ακρίβεια.

Read More

And More