Δεν έχεις μολύβι φρυδιών; Χρησιμοποίησε τη σκιά σου!

Τις τελευταίες σεζόν βλέπουμε τα φρύδια να παίζουν πρωταρχικό ρόλο στην ομορφιά. Μάλιστα, το μακιγιάζ τους είναι τόσο σημαντικό όσο το μακιγιάζ των χειλιών ή των ματιών.

Κι εδώ έρχεται το task: Μόλις ξέμεινες από μολύβι φρυδιών. Ή δεν είχες ποτέ! Ή ακόμα, δεν έχεις βρει την ιδανική απόχρωση που να ταιριάζει με την φυσική σου.

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που σε οδήγησε εκεί, ψάξε στο νεσεσέρ σου και βρες την καφέ σου σκιά. Αφού ολοκληρώσεις με το μακιγιάζ σου, εστίασε στα φρύδια σου βάφοντάς τα με καφέ σκιά κι ένα λεπτό πινελάκι. Μάλιστα, μπορείς να ορίσεις κι εσύ την ένταση ή τον τόνο που θες. Περισσότερη ένταση ισούται με βρεγμένο πινελάκι και περισσότερο χρώμα. Λιγότερη ένταση απλώς περνάς το πινέλο από τη σκιά, φυσάς για να φύγει η περιττή ποσότητα και ζωγραφίζεις τα φρύδια σου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, δεν τα αμελείς!

Και κάτι ωραίο που διάβασα πρόσφατα:
τα φρύδια μας πρέπει να είναι σαν αδέρφια. Όχι δίδυμα! Και οπωσδήποτε όχι σαν μακρινά ξαδέρφια. Σε απλή μετάφραση: μην προσπαθήσεις ποτέ να πετύχεις το ίδιο ακριβώς σχήμα ανάμεσα στα φρύδια σου!

And More