6 ολοκαίνουριες μάσκαρα που βγαίνουν τώρα στην αγορά! Ποια κάνει τι!

Από τον περασμένο Ιούλιο που άρχισαν να μας παρουσιάζονται τα πρώτα φθινοπωρινά προϊόντα αδημονούσα να μοιραστώ μαζί σου το μυστικό για την ολοκαίνουρια μάσκαρα Grandiose της Lancome. Αλλά να που τότε ακόμη έπρεπε να μείνει μυστικό. Και να που φτάσαμε τέλη Σεπτεμβρίου, στο γραφείο εν τω μεταξύ έφτασαν και άλλες νέες μάσκαρα, τις τέσταρα και τώρα μπορώ να στα πω. Όλα!

Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τις έξι μάσκαρα που έχουν φτάσει τελευταία στο TLIFE και που μπορείς να βρεις τώρα στην αγορά. Και ξέρω πως άπαξ και έχεις βρει την μάσκαρά σου δύσκολα την αλλάζεις (είναι κάτι σαν εκείνο το ζευγάρι παπούτσια που σε έχει βολέψει, είναι και stylish, οπότε γιατί να το βγάλεις από τα πόδια σου…) αλλά να που αυτές αξίζουν την δοκιμή σου! Ποια κάνει τι, λοιπόν; Scroll down για την ανάλυση!

1. Grandiose της Lancome, €36.50
Αυτή η μάσκαρα τραβά όλη σου την προσοχή και καταλαβαίνεις γιατί! Πρόκειται για μια μάσκαρα νέας γενιάς που συνδυάζει ένα επαναστατικό κυρτό λαιμό “Swan-Neck™” που διαθέτει πρωτοποριακή σχεδίαση, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με ένα βουρτσάκι με τρίχες υψηλής τεχνολογίας . Ο λαιμός, κοντός και κυρτός, έχει το ιδανικό σχήμα, για να προσαρμόζεται εύκολα σε όλες τις καμπύλες του ματιού με μία κίνηση του καρπού, ενώ το βουρτσάκι τοποθετείται με ακρίβεια κατά μήκος του βλεφάρου, για να ακολουθεί τη φυσική αρχιτεκτονική του ματιού και να φτάνει σε όλες τις βλεφαρίδες, από την εσωτερική μέχρι την εξωτερική γωνία και από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.
Το πολύ σημαντικό, λοιπόν, είναι ότι πράγματι πιάνει όλες τις βλεφαρίδες. Ωστόσο, θα χρειαστείς λίγη εξάσκηση μέχρι να τη συνηθίσεις, παρόλα αυτά συνηθίζεται εύκολα. Και μετά δύσκολα την αποχωρίζεσαι…

2. Lash Queen Mystic Blacks της Helena Rubinstein, €33.07
Ήξερες ότι η Helena Rubinstein ήταν αυτή που ανακάλυψε το 1939 την αδιάβροχη μάσκαρα; Και λίγο αργότερα την αυτόματη μάσκαρα; Αυτό αμέσως- αμέσως σου εγγυάται ότι κάθε μάσκαρα Helena Rubinstein αξίζει τα λεφτά της μιας και μιλάμε για εξειδίκευση. Η νέα μάσκαρα Mystic Blacks εκτός του ότι δίνει πολύ έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες, έχει τέτοιο βουρτσάκι που τις πιάνει από την ρίζα τους. Και κάπως έτσι είναι και σαν να έχεις απλώσει μαύρο μολύβι στα κενά ανάμεσα στις ρίζες των βλεφαρίδων!

3. Black Ecstasy mascara του Giorgio Armani, €34.00
Σε αυτή την μάσκαρα υπάρχει μια λεπτομέρεια στο design που θα λατρέψεις αν σου αρέσουν οι λεπτομέρειες: ο λαιμός της είναι κόκκινος ακριβώς όπως και η συσκευασία των θρυλικών κραγιόν του Rouge Ecstasy. Όσον αφορά το αποτέλεσμα, το βουρτσάκι πράγματι “πιάνει” όλες τις βλεφαρίδες αλλά τελικά αυτή η μάσκαρα παίρνει το credit γιατί ντύνει τις βλεφαρίδες με ένα έντονο μαύρο χρώμα και πολύ όγκο.

4. Studio Sculpt mascara της MAC

Κάτι σαν… γλυπτική για τις βλεφαρίδες. Το βουρτσάκι αυτής της μάσκαρα είναι από ελαστομερές. Με απλά λόγια αυτό που κάνει είναι να “γραπώνει” μια- μια τις βλεφαρίδες δημιουργώντας έτσι τέλειο διαχωρισμό ενώ παράλληλα η μάσκαρα απλώνεται με ομοιόμορφο τρόπο σε όλο το μήκος.

5. Smokey eye mascara, Bobbi Brown
Δεν πρόκειται για τελευταίο λανσάρισμα αλλά για τελευταία δική μου beauty ανακάλυψη που θέλω να μοιραστώ μαζί σου. Αυτό που χαρακτηρίζει αυτή τη μάσκαρα (και τελικά μπήκε σε αυτή τη λίστα) είναι ότι χαρίζει πολύ έντονο χρώμα με ένα μόνο πέρασμα. Κάτι σαν… smokey μακιγιάζ για τις βλεφαρίδες!

6. Mascara Volume Effet Faux Cils Baby Doll Ultra Black του Yves Saint Laurent
Μια ακόμη μάσκαρα που κάνει focus στο να δίνει έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες (και φαίνεται ότι αυτή είναι και η τάση της αγοράς, με την έννοια ότι αυτό ζητούν οι περισσότεροι καταναλωτές!). Η συγκεκριμένη περιέχει pigments που αντανακλούν το φως και δίνουν και τρισδιάστατο effect και έντονο μαύρο χρώμα.

And More