Ψάχνεις ένα οικονομικό βουρτσάκι για τον καθαρισμό του προσώπου σου; Μόλις το βρήκες!

Οι συσκευές καθαρισμού προσώπου είναι big thing στην περιποίησή μας τα τελευταία καναδυό χρόνια! Και αυτές οι συσκευές είναι βούρτσες προσώπου που λειτουργούν είτε με ρεύμα είτε με μπαταρία, που φέρνουν χιλιάδες στροφές το δευτερόλεπτο και κάνουν έτσι έναν βαθύ σχεδόν επαγγελματικό καθαρισμό στο σπίτι μας!

ΟΜΩΣ, το βασικό θέμα με αυτές τις συσκευές είναι ότι ενώ θα θέλαμε πολύ να τις έχουμε στο ντουλάπι του μπάνιου μας είναι αρκετά ακριβές για να το κάνουμε (είχαμε προνοήσει να κάνουμε αυτό το beauty poll εδώ, εξού και το συμπέρασμα!).

Μια πολύ ωραία και οικονομική λύση είναι η ολοκαίνουρια βούρτσα καθαρισμού προσώπου από την Youth Lab (ελληνικό brand που αγαπάμε διπλά γι’αυτό τον λόγο) με το όνομα Beauty Tool.

Τι κάνει:
– Ενισχύει τη δράση προϊόντων καθαρισμού.
– Προσφέρει βαθύ καθαρισμό καθώς απομακρύνει τη λιπαρότητα, το σμήγμα από φραγμένους πόρους, νεκρά κύτταρα και ρύπους.
– Αφαιρεί μακιγιάζ ή μάσκες ομορφιάς ακόμα και από τις ευαίσθητες ή “δύσκολες” περιοχές του προσώπου.
– Ανανεώνει ορατά την επιδερμίδα καθώς προσφέρει απαλό αναζωογονητικό μασάζ και η επιδερμίδα μένει λαμπερή και υγιής!

Πώς τo χρησιμοποιείς:
– Με προϊόντα καθαρισμού: Βρέχεις το βουρτσάκι και απλώνεις πάνω του το προϊόν καθαρισμού. Με κυκλικές κινήσεις εφαρμόζεις τε σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό, τρίβοντας ελαφρά για 1-2 λεπτά. Ξεβγάζεις με άφθονο νερό.
– Με μάσκα καθαρισμού: Έχοντας εφαρμόσει τη μάσκα προσώπου στον προτεινόμενο χρόνο, βρέχεις το βουρτσάκι και κάνεις ελαφρύ μασάζ στο δέρμα, για 1 λεπτό. Απομακρύνεις τα υπολείμματα της μάσκας με χλιαρό νερό.

Και κάτι βασικό!
Το συγκεκριμένο gadget κοστίζει €7.80 (δεν λειτουργεί με μπαταρία ή ρεύμα) πράγμα που δεν το κάνει απαγορευμένο. Μπορείς να το βρεις στο official site της youth lab, δηλαδή εδώ και σε επιλεμένα φαρμακεία.

Για περισσότερα βουρτσάκια και συσκευές καθαρισμού προσώπου κάνε κλικ εδώ!

And More