Πώς θα αποκτήσεις μακριές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες για πάντα! PS: χωρίς μάσκαρα!

Σήμερα σου έχω ένα πραγματικά δύσκολο beauty task: μακριές, πυκνές, πλούσιες βλεφαρίδες. Ξέρω κάποιες που γι’ αυτό το θέμα δεν θα ενδιαφερθούν καθόλου. Το DNA τους έχει προνοήσει! Ξέρω, όμως, και κάποιες άλλες (περισσότερες!) που θα χαρούν πολύ. Αυτές είναι όσες:
1. Έχουν βλεφαρίδες πολύ κοντές ή
2. Έχουν βλεφαρίδες πολύ ευθείες ή
3. Έχουν δέκα βλεφαρίδες σε κάθε μάτι (εγώ!) ή
4. Απλώς βαρέθηκαν να βάζουν μάσκαρα το πρωί- να μουντζουρώνονται μέσα στην ημέρα- να βγάζουν την μάσκαρα το βράδυ- να ξυπνούν το άλλο πρωί με ίχνη μάσκαρας στο πρόσωπο και το μαξιλάρι (πες μου ότι δεν σου έχει συμβεί τουλάχιστον μια φορά κι εγώ θα σκίσω τα beautoπτυχία μου!).
Λοιπόν, αν σε όλα τα παραπάνω βρήκες κάτι να σε εκφράζει συνέχισε να διαβάζεις!

Μόνιμες βλεφαρίδες από μετάξι: τι είναι, πόσο κοστίζουν, που θα τις βάλεις
Οι μόνιμες βλεφαρίδες από μετάξι είναι η λύση στο θέμα των “προβληματικών” βλεφαρίδων και είναι κάτι που μπορείς να αποκτήσεις μετά από ένα ραντεβού σε ένα ινστιτούτο αισθητικής. Εμείς, κάναμε το crash test στο Νύχι- Νύχι (παρακάτω έχουμε και το how to από την Άννα Αλμπάνη). Οι μόνιμες βλεφαρίδες από μετάξι κυκλοφορούν σε διάφορα μεγέθη, πυκνότητα και καμπύλες ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Ουσιαστικά, αυτό που συμβαίνει με τις μόνιμες βλεφαρίδες είναι να ενώνονται με την φυσική βλεφαρίδα. Η τελευταία έχει κύκλο ζωής τρεις μήνες και πέφτει μαζί με την ψεύτικη. Άρα, αν πάρεις την απόφαση να τοποθετήσεις μόνιμες ψεύτικες βλεφαρίδες έχε στο νου σου ότι πρέπει να τις συντηρείς αρκετά συχνά.
Κόστος: Οι μόνιμες βλεφαρίδες κοστίζουν €100 για full τοποθέτηση ενώ αν αποφασίσεις να τις βάλεις μόνο στις άκρες του ματιού για να δώσεις ανοδικότητα στα μάτια σου, σίγουρα το κόστος θα είναι λιγότερο.

Bonus info και μια συμβουλή
– Η κόλα που χρησιμοποιείται είναι οφθαλμολογικά ελεγμένη.
– Οι μόνιμες βλεφαρίδες δεν γεμίζουν τα κενά. Μπορείς να τοποθετήσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες πάνω σε φυσικές αλλά όχι σε σημείο που δεν υπάρχουν βλεφαρίδες έτσι κι αλλιώς.
– Θέλεις κι άλλη ένταση στις ήδη τεράστιες βλεφαρίδες σου; Μπορείς να βάλεις μάσκαρα αρκεί να μην χρησιμοποιήσεις προϊόν με λάδι όταν τις αφαιρέσεις!
– Όπως και στα ψεύτικα νύχια ή τα extensions, έτσι και οι μόνιμες βλεφαρίδες μας κάνουν ομορφότερες. Ωστόσο, θα ήταν προτιμότερο να επιτρέπεις την φυσική ομορφιά σου να αναδεικνύεται που και που. Το δικό μου tip είναι να τις κρατήσεις για έναν μήνα ή να τις τοποθετήσεις σε μια σημαντική για ‘σένα περίοδο όπου θα έχεις να παρευρεθείς σε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις. Α! Και φυσικά, αν θέλεις κάτι εδώ και τώρα για να σου φτιάξει την διάθεση! Είναι και οικονομικότερο έτσι!

How to
Θέλεις να δεις πώς τοποθετούνται οι μόνιμες βλεφαρίδες βήμα προς βήμα; Κάνε κλικ εδώ!

Photo: Nicholas Moore

And More