Θέλεις το μακιγιάζ της Χρηστίδου; Ο Γ. Πυρπύλης σου απαντά πώς!

Όσο μεγαλώνω, μαθαίνω! Στην ομορφιά αυτός ο κανόνας είναι αξεπέραστος και όσο κι αν πιστεύεις ότι έχεις… κορεστεί από πληροφόρηση, πάντα τα δικά σου ερωτήματα μας εμπνέουν! Μια, λοιπόν, από τις αναγνώστριας του TLIFE ζήτησε από τον make up artist, Γρηγόρη Πυρπύλη, να την συμβουλεύσει για το πώς μπορεί να κάνει το μακιγιάζ της Σίσσυς Χρηστίδου. Το επόμενο βήμα, ήταν να τον πάρω τηλέφωνο (δεν είναι τυχαία στο speed dial!). Τι απάντησε;

Q: Γρηγόρη γεια σου! Μπορεις να με βοηθήσεις να μάθω να βάζω make up να καλύπτω τις ατέλειες χωρίς να φαίνετεαι ότι έχω βάλει make up; Βλέπω την Σίσσυ Χρηστίδου που στο “Μες την καλή χαρά” κάθε σαββατοκύριακο το make up της ειναι αόρατο και το προσωπό της γυαλίζει..! Πώς μπορώ να το πετύχω αυτό; Επείγον!”

Α: “Ξεκινάμε από το εξής: ότι η Σίσσυ έχει τέλεια επιδερμίδα! Γι’ αυτό κι εσύ φρόντισε να προσέχεις και να ενυδατώνεις την επιδερμίδα σου! Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να σημειώσω πως σε όλες τις εκπομπές της τηλεόρασης δουλεύουν φωτιστές που με συγκεκριμένα φώτα και φίλτρα δημιουργούν αψεγάδιαστο δέρμα, λαμπερό ακόμα κι αν ο άνθρωπος που είναι μπροστά στις κάμερες δεν διαθέτει τέλειο δέρμα! Γι’ αυτό μην βάζετε τον εαυτό σας σε σύγκριση!
Στην πράξη, όμως, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να χρησιμοποιείς ένα foundation που να αντανακλά το φως! Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να χρησιμοποιείς πιο ενυδατικά foundation που αφήνουν μια αίσθηση φρεσκάδας και υγείας στην επιδερμίδα. Εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, τότε καλό είναι να πουδράρεις τα λιπαρά σημεία.
Τέλος, μπορείς με μια σατινέ μπεζ σκιά να φωτίσεις τα κόκαλα στο πρόσωπό σου! Τα σωστά σημεία είναι τα μήλα, το τόξο του φρυδιού, την εσωτερική γωνία του ματιού, το κινητό βλέφαρο, το “V” που σχηματίζεται στο άνω χείλος και ελαφρώς το πηγούνι. Με αυτά τα σημεία φωτισμένα η επιδερμίδα σου θα είναι τόσο φυσικά λαμπερή που όλοι θα αναρωτιούνται τι κάνεις!”.

Extra info: Έχεις απορίες; Σου έχουμε τις απαντήσεις. Κάνε κλικ εδώ και στείλε την δική σου ερώτηση!

Read More

And More