Ποια παγίδα μπορεί να κρύβει το κόκκινο κραγιόν σου; Ναι! Ακόμη και αν είσαι η Angelina Jolie!

Όταν είσαι η Angelina Jolie θεωρητικά δεν έχεις κανένα απολύτος πρόβλημα! Δεν σε νοιάζει καν να μακιγιαριστείς και μπορείς να… ξεπετάξεις ένα official event με λίγη μάσκαρα, κόκκινο κραγιόν και να δείχνεις πανέμορφη! Το ερώτημα είναι τι γίνεται όταν ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Η ANGELINA JOLIE! Κάποιες φορές μπορεί να την πατήσετε κι οι δυο!

Ας το πάρουμε από την αρχή: το ζεύγος Bradgelina εμφανίστηκε στην Ιαπωνία στην πρεμιέρα της ταινίας “Moneyball” στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Bradt. Εκεί η Angelina ήταν πανέμορφη με ένα κόκκινο κραγιόν το οποίο μπορεί να ήταν και κόκκινο σκούρο ή ακόμη και burgundy. Πώς γίνεται αυτό; Τα κόκκινα κραγιόν και τα έντονα εν γένει αλλάζουν χρώμα ανάλογα με το φως! Θέλεις να το δεις στην πράξη; Ιδού…

Αυτό συνέβη στην Angelina! Λίγες μέρες πριν το ίδιο ακριβώς έπαθε και η Jessica Alba!

H Jessica Alba επέλεξε αυτό το κραγιόν σε event που διοργάνωσαν τα H&M της Νέας Υόρκης για την συνεργασία τους με τον Versace! Όπως πρόσεξες από photo σε photo το ίδιο κραγιόν αλλάζει χρώμα! Στο έντονο φως δείχνει πιο ανοιχτό και σε λιγότερο έντονο πολύ πιο σκούρο.

Και δύο μικρά tip για να μην την πατήσεις κι εσύ!
1.
Μην επιχειρήσεις να συνδυάσεις το κραγιόν με το φόρεμά σου όπως η Angelina γιατί η απόκλιση του τόνου θα είναι μεγάλη ανάλογα πάντα και με το φως. Εξάλλου, τίποτα πιο sexy από ένα κόκκινο κραγιόν σεταρισμένο με το little black dress σου!
2. Σκέψου πριν αγοράσεις! Αν θες να επενδύσεις σε ένα κόκκινο ή σκούρο κραγιόν το οποίο θα φοράς το βράδυ, πήγαινε σε ένα κατάστημα καλλυντικών όταν θα έχει πια πέσει ο ήλιος. Έτσι θα έχεις πιο καθαρή εικόνα για το πως θα δείχνει πάνω σου! Αν πάλι είσαι από τις τολμηρές που θα το φορέσουν και πρωί κάνε το αντίθετο και δοκίμασέ το σε φυσικό φως!

And More