Μάτια με χρώμα! Οι πιο funky καλοκαιρινές σκιές από €9.00!

Καλοκαίρι θέλει χρώμα! Στα χείλη ή στα μάτια; Κάνε την δική σου επιλογή, απόφυγε όμως το συνδυασμό και των δύο (θυμήσου εδώ το catwalk του Dior) καθώς το αποτέλεσμα θα δείχνει αρκετά θεατρικό ώστε να το υποστηρίξεις στην καθημερινότητά σου.

Αν υποκύψεις στην γοητεία της χρωματιστής σκιάς τοποθέτησε concealer κάτω από τα μάτια, πέρασε foundation τοπικά στα σημεία που θέλεις να καλύψεις και χτένισε τα φρύδια σου ανοδικά. Τόσο απλό αλλά τόσο όμορφο. Μπορείς ακόμη να αποφύγεις και την χρήση mascara όπως μας υπέδειξαν κορυφαίοι make up artists ανά τον κόσμο. Έτσι, γλιτώνεις και τους τόνους γαλακτώματος ντεμακιγιάζ στα μάτια σου!

Ποιες, όμως, είναι οι σκιές εκείνες στις οποίες μπορείς να επενδύσεις; Συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας μονές σκιές αλλά και παλέτες (πρακτική και έξυπνη λύση για να δοκιμάζεις ή να συνδυάζεις χρώματα) για κάθε budget. Έτσι θα τα βλέπεις όλα πιο χρωματιστά!


Seventeen Extra Sparkle Shadow no 203- Satin, € 9.10. Μια πολύ καλή πρόταση είναι να βρέξεις το πινελάκι και να τοποθετήσεις την σκιά σύρριζα στις κάτω βλεφαρίδες


Radiant Diamond Effect no226, Radiant. Δίνει στα μάτια μια ελαφριά λάμψη


Μaybelline Color Cosmos απόχρωση Full Moon, €10.81. Χρησιμοποίησε την μια ή την άλλη πλευρά ή κάνε μίξεις για να δημιουργήσεις πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα!


Star Powder από την Make Up For Ever Professional, € 22.40. Με κόκκους λάμψεις που αντανακλούν το φως


Sisley Phyto Ombre Eclat, € 32.40. Η lime σκιές είναι από τις πιο hot της σεζόν που είδαμε και στο fashion show της δικής μας Mary Katrantzou


Τετραπλή παλέτα μακιγιάζ της σειράς Quite Cute Cutie Quad, €35.00. Σε τέλειους παστέλ τόνους που θα φορέσεις συνδυαστικά ή μεμονωμένα


Eyeshadow Pallete της σειράς Bronze Goddess από την Estee Lauder, €65.00. Στην παλέτα θα βρεις από πιο ήπια μέχρι και πιο έντονα χρώματα για να δημιουργήσεις με μόνο όριο την φαντασία σου.
Bonus tip: δες εδώ το μακιγιάζ που δημιούργησε για το TLIFE o Τάκης Μαυριγιαννάκης χρησιμοποιώντας αυτή την παλέτα.

And More