8 χρωματιστές και καλοκαιρινές σκιές για να είσαι cool έτσι κι αλλιώς! Υπό σκιάν ή όχι!

Πειραματίσου με τα χρώματα στα μάτια! Από τις χρυσές αποχρώσεις μέχρι τους πιο τολμηρούς τόνους, οι επιλογές σου είναι άπειρες! Μάλιστα, όπως κάθε τέτοια σεζόν έτσι και φέτος, οι οίκοι και τα brands ομορφιάς φρόντισαν να μας εφοδιάσουν με one shot παλέτες πολύ, πολύ λαχταριστές. Με απλά λόγια, παλέτες που θα τις βρεις μόνο μέχρι το τέλος του καλοκαιριού στα stands (αν βεβαίως, βεβαίως είσαι τυχερή!). Δες, λοιπόν, τις σκιές που επιλέξαμε για ‘σένα. Για να είσαι cool έτσι κι αλλιώς! Υπό σκιάν ή όχι!

1. Σκιά Seventeen Silky Shadow no240 Lilac High Pearl, €10.10. Το μυστικό με αυτή την σκιά είναι ότι δεν μπαίνει στις πτυχές των ματιών. Τέλεια λύση αν το μακιγιάζ σου αλλοιώνεται γενικά εύκολα.

2. Διπλή συλλεκτική παλέτα Ombres Contraste Duo από την καλοκαιρινή συλλογή Summertime de Chanel απόχρωση Sable- Emouvant, €43.90. Η νέα εκδοχή των smokey eyes για το καλοκαίρι με χρώματα που δανείζονται τους τόνους της άμμου.

3. Συλλεκτική παλέτα Enchanted Colour Quartet & Liner Palette της Clarins, €47.90. Ένας ωραίος τρόπος είναι να απλώσεις την χρυσή απόχρωση στο κινητό βλέφαρο και την μοβ στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Το μακιγιάζ των ματιών σου δείχνει διαφορετικό και αποκτά τρομερό ενδιαφέρον!

4. Παλέτα με 12 σκιές The Balm Nude Tube. Αυτή η παλέτα σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις όλους τους πιθανούς συνδυασμούς στο μακιγιάζ σου και να παίξεις με μόνο όριο την φαντασία σου!

5. Συλλεκτική παλέτα Pure Chromatics από την συλλεκτική σειρά μακιγιάζ του Yves Saint Laurent Terre Saharienne, €52.58. Να τοποθετείς πάντα την ανοιχτόχρωμη σκιά στην εσωτερική γωνία ώστε να δίνεις φως στο βλέμμα σου και την σκούρα εξωτερικά για catty effect και ωραία σβησίματα.

6. Μονή σκιά Ombre crème satiné OR313, Shiseido. Είναι σε κρεμώδη μορφή που σημαίνει ότι δεν αλλοιώνεται ούτε και στις υψηλότερες θερμοκρασίες.

7. Μονή σκιά Ombre Hypnôse από την Lancome απόχρωση Bleu, €27.00. Οι σκιές Hypnôse είναι εμπλουτισμένες με Pro-XylaneTM, το αντιγηραντικό ενεργό συστατικό της Lancôme, όπως και με “liquid light” για εντυπωσιακό βλέμμα, ενώ περικλείονται σε μαύρη γυαλιστερή συσκευασία στολισμένη με το τριαντάφυλλο της Lancôme για να γλιστράει εύκολα στην τσάντα κάθε γυναίκας.

And More