Ο Terry Barber της MAC μας δείχνει πώς να κάνουμε γωνίες στα χείλη μας όπως η Marilyn Monroe!

Αυτό το beauty άρθρο έχει γραφτεί κι έχει σβηστεί περίπου δέκα φορές! Γιατί όταν έχεις να κάνεις με τον director of Make Up Artistry ενός brand καλλυντικών όπως είναι η MAC, συγγνώμη αλλά δεν έχεις λόγια! Ας τα πω από την αρχή…

Ο Terry Barber είναι ο άνθρωπος που σου ανέφερα παραπάνω. Σε απλά ελληνικά είναι ο άνθρωπος που ταξιδεύει από fashion show σε fashion show και είναι υπαίτιος για κάποια από τα βασικά beauty trends που τρέχουν τώρα (ή έτρεχαν μερικά χρόνια πριν ή θα τρέξουν τον ερχόμενο Χειμώνα).

Με τον Terry Barber περάσαμε όλες οι beauty editors κάποιες ώρες προκειμένου να μας αποκαλύψει τα βασικά beauty trends που έρχονται την επόμενη σεζόν. Θα στα πω α-να-λυ-τι-κά σε επόμενο post αλλά δεν μπορώ να μην κρατηθώ και να σου μαρτυρήσω αυτό που μου έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση: αν αυτό το καλοκαίρι πρέπει να σετάρουμε το βερνίκι μας με το κραγιόν μας, ετοιμάσου τον ερχόμενο Χειμώνα να σετάρεις το χρώμα των μαλλιών σου με την σκιά σου! Ναι!

Όμως, ο Terry Barber πέρασε με το TLIFE μερικές παραπάνω ώρες για να μας δείξει πώς να κάνουμε ένα από τα μεγάλα trends: τα κόκκινα χείλη της Marilyn Monroe συνδυασμένο με champaign shimmering σκιά! Μάλιστα, στο video που θα δεις στο τέλος αυτού του post, ο director of Make Up Artistry μας δείχνει πώς να κάνουμε και ανοδικές γωνίες στις άκρες των χειλιών μας για να πετύχουμε ακριβώς τα χείλη της Marilyn!

Μέχρι τότε, πάρε μια γεύση από το beauty event της MAC με αυτές τις backstage photos!


Από τις δύο μεγάλες οθόνες παίζουν τα beauty trends της ερχόμενης σεζόν, δηλαδή Φθινόπωρο- Χειμώνα 2012-’13

Παράλληλα, ο Terry Barber μας δίνει όλες τις λεπτομέρειες για το μακιγιάζ!

Το σύγχρονο Marilyn make up. Hold your breaths! Σου έχουμε βίντεο παρακάτω για το πώς θα το πετύχεις!

Και ένα close up του μακιγιάζ…

Εν κατακλείδι: το μεγαλύτερο “όπλο” για τα trends που ΘΑ έρθουν είναι τα lookbooks της MAC. Plus: πολύτιμες σημειώσεις- κλεμμένες από την φίλη Χ.!

Δες το βίντεο που γυρίσαμε αποκλειστικά με τον Terry Barber!

And More