Οδηγός make up: Πώς να διαλέξεις το σωστό ανάλογα με τις ανάγκες σου!

Θα σου κάνω μια ερώτηση και θα σου δώσω άπειρες επιλογές. Η ερώτηση είναι: τι ζητάς από το make up σου;
α) Τέλεια κάλυψη! Έχω σημάδια από ακμή και δεν θέλω να φαίνεται τίποτα!
β) Λάμψη! Η επιδερμίδα μου είναι θαμπή και κουρασμένη.
γ) Δεν θέλω να φαίνεται ότι φοράω make up!
δ) Να διαρκεί πολλές ώρες!
ε) Να μην πολυξοδεύομαι! Μπορώ να τα έχω όλα σε ένα; Και make up και concealer και primer;
στ) Να με προστατεύει από τις τοξίνες και να με ενυδατώνει.
ζ) Να ταιριάζει τέλεια στο χρώμα της επιδερμίδας μου. Έχω βαρεθεί αυτή την διχρωμία ανάμεσα στο πρόσωπο και το λαιμό!

Εσύ εντόπισες σε ποια κατηγορία ανήκεις; Αν ναι, συνέχισε να διαβάζεις. Παρακάτω θα βρεις εκείνο το make up που σου λύνει το πρόβλημα και σου εξασφαλίζει αυτό που θες! Promise!
PS: Αλήθεια, εσύ έχεις εντοπίσει ήδη το αγαπημένο σου make up; Αν ναι, θα ήθελα να ξέρω ποια είναι η ανάγκη σου και ποιο είναι το make up που σου την καλύπτει!

α) Dermablend fond de teint fluid, Vichy. Δημιουργήθηκε πριν 30 χρόνια από τον Αμερικανό Δερματολόγο, Dr. N. Craigs Roberts, σαν δώρο στη γυναίκα του που έπασχε από λεύκη προσώπου. Η μοναδική της τεχνολογία σε συνδυασμό με την υψηλή ανεκτικότητα προσφέρει τέλεια κάλυψη, με στόχο την άμεση διόρθωση των δερματικών ατελειών, ακόμα και των πολύ έντονων. Η Dermablend, χάρη στην αποτελεσματικότητά της και το πρωτόκολλο φόρμουλας, χρησιμοποιείται και συστήνεται από δερματολόγους και πλαστικούς χειρουργούς. Σήμερα, είναι το Νο. 1 προϊόν κάλυψης που συστήνουν οι δερματολόγοι στην Αμερική.

β) Le Teint Touche Eclat, Yves Saint Laurent (€45.37). Ο Yves Saint Laurent αναλαμβάνει να ενσωματώσει τις μαγικές ιδιότητες του Touche Eclat σε ένα φον-ντε-τεν. Μία μοναδική, πρωτοποριακή σύνθεση που στοχεύει στις περιοχές με σκιές και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά. Ένα ανάλαφρο ρευστό προϊόν εμπλουτισμένο με ένα μαγικό φως. Μία εξαιρετικά αέρινη υφή. Μια σύνθεση χωρίς αδιαφανείς πούδρες που εξομαλύνει την όψη της επιδερμίδας και εξαλείφει τις ατέλειες.

γ) Maestro Foundation, Giorgio Armani (€60.00). Μια αξέχαστη και μοναδική υφή που αποτελεί καρπό της κατοχυρωμένης με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίας Fusion. Ένα εξαιρετικά φίνο εναιώρημα ελαίων-χρωστικών που τελειοποιεί την όψη της επιδερμίδας. Αυτό το υγρό γλιστρά και απλώνεται ομοιογενώς στην επιδερμίδα, χαρίζοντας κάθε φορά απόλυτα φυσική, αψεγάδιαστη όψη, αντάξια ενός επαγγελματία make-up artist. Το Maestro αποκαλύπτει άμεσα τη φυσική φωτεινότητα της επιδερμίδας. Και εγγυάται την αίσθηση της άβαφης επιδερμίδας.
“Δεν είναι φον-ντε-τεν, είναι ένα προϊόν τελειοποίησης της όψης της επιδερμίδας. Ένα προϊόν μακιγιάζ νέας γενιάς που δημιουργεί μια απίστευτη αίσθηση, είναι αόρατο και κάνει την επιδερμίδα να δείχνει φωτεινή κάθε φορά. Μπορεί να το χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε γυναίκα!!!”. (Linda Cantello, Διεθνής Make-up Artist των Giorgio Armani Cosmetics)

δ) Άγριο Τριαντάφυλλο Make Up, Κορρές. Νέα εξειδικευμένα φυσικά δραστικά συστατικά, ακόμα πιο ελαστική, κρεμώδης υφή για ομοιόμορφη κάλυψη, πιο λαμπερό και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα με διάρκεια τουλάχιστον 8 ωρών*.H ΚΟΡΡΕΣ ‘επεμβαίνει’ στη σύνθεση του Make-up Άγριο Τριαντάφυλλο, ανάγοντας το σε απαραίτητη βάση του αψεγάδιαστου και παράλληλα ανεπιτήδευτου μακιγιάζ. Το Skin Moisture Mix και τα ειδικά μικροσφαιρίδια χρώματος και λάμψης είναι τα νέα φυσικά συστατικά που συμπληρώνουν τη γνωστή ευεργετική δράση του εκχυλίσματος από Άγριο Τριαντάφυλλο, εξασφαλίζοντας ενυδατωμένη, βελούδινη επιδερμίδα και φέρνοντας στην επιφάνεια την πιο υγιή, λαμπερή όψη της, ενώ τα ευρέως φάσματος [UVA-UVB] αντιηλιακά φίλτρα προσφέρουν αντιοξειδωτική προστασία.

ε) Max Factor Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation. To νέο Facefinity All Day Flawless 3-in-1 Foundation της Max Factor προσφέρει αποτέλεσμα με διάρκεια χάρη στην ειδική τεχνολογία του. Αρχικά προετοιμάζει την επιδερμίδα, δημιουργώντας μια ανάλαφρη και ελαστική βάση. Στη συνέχεια, ειδικά μικροσωματίδια στη σύνθεσή του προσφέρουν προστασία από τους εξωτερικούς παράγοντες, όπως ο ιδρώτας και η λιπαρότητα, διορθώνοντας και διατηρώντας το αποτέλεσμα στη διάρκεια της μέρας, αποτρέποντας τις γυαλάδες. Τέλος, η σύνθεση του make-up με δείκτη SPF20 προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη, με ματ αποτέλεσμα χάρη στα ειδικά σωματίδια απορρόφησης της λιπαρότητας, διατηρώντας έτσι την επιδερμίδα ομοιόμορφη και αψεγάδιαστη.

στ) Satin Foundation, Beauty is Life (€32.00). Υψηλής κάλυψης Foundation σε υγρή μορφή, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε για να προστατεύει την επιδερμίδα σας από τις ελεύθερες ρίζες ενώ παράλληλα το ενυδατώνει. Με φυσικό φινίρισμά χαρίζει φωτεινή ομοιόμορφη όψη με αναλλοίωτη διάρκεια κάτω από τις πιο δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες. Το προτιμούν οι μεγαλύτεροι makeup artist με τις υψηλότερες απαιτήσεις.

ζ) Fit Me, Maybelline New York (€14.95). Δροσερή, φυσική επιδερμίδα που αναπνέει. Περιέχει μικροχρωστικές οι οποίες έχουν επεξεργαστεί έτσι ώστε σε συνδυασμό με την ημιδιάφανη βάση να επιτυγχάνουν το απόλυτο fit με τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας. Ξέχασε ότι ήξερες για τις διχρωμίες ανάμεσα στο πρόσωπο και το λαιμό.

Read More

And More