Το beauty tip που θα σου αλλάξει την ζωή! Από τον make up artist της Shiseido!

Εμείς οι beauty editors έχουμε πρόσβαση στα καλύτερα beauty tips! Τα οποία, όμως, δεν κρατάμε μόνο για τους εαυτούς μας!

Κράτα αυτό για αρχή και τώρα θα σου πω μια μικρή ιστορία: πριν λίγες μέρες έφτασε στο mail μου ένας κωδικός στον οποίο μπορώ να μπαίνω και να ξεσηκώνω καθημερινά beauty tips από τον Dick Page, παγκόσμιο make up artist της Shiseido και top, top, top σε αυτό που κάνει! Και έκτοτε ξοδεύω εργατοώρες εκεί και στο εξής (στο λέω για να ξέρεις!) θα σε βομβαρδίζω με τέτοια tip από εκείνον!

Και τώρα το tip! Απευθύνομαι σε όσες χρησιμοποιούν υγρό make up. Πώς ακριβώς το βάζετε στο πρόσωπό σας; Γιατί εγώ το παίρνω απλώς από το μπουκαλάκι και το απλώνω όπως, όπως! Τουλάχιστον μέχρι πρότινως! Γιατί ένα από τα tip του Dick Page είναι να το θερμαίνεις πολύ καλά στις παλάμες σου και έπειτα να το βάζεις στο πρόσωπό σου. Καν΄το και θα δεις μεγάλη διαφορά! Το make up γίνεται ένα με το πρόσωπό σου και μοιάζει σαν να μην φοράς τίποτα και σαν να έχεις ένα φυσικά αψεγάδιαστο πρόσωπο (αμ, δε!).

Και για να σου δώσω ολοκληρωμένο το tip, σου έχω πέντε ακόμη βήματα, από τον Dick Page. Τα οποία είναι τα εξής:

1. Επιλέξτε το foundation που ταιριάζει καλύτερα στο χρώμα της επιδερμίδας σας: Sheer and Perfect Foundation για διάφανο αποτέλεσμα, Radiant Lifting Foundation, για πολύ καλή κάλυψη και αντιγηραντικά οφέλη, Perfect Refining Foundation, απαλό σαν μετάξι με ανάλαφρη υφή. Δοκιμάστε το foundation στο πρόσωπό σας αντί για το πίσω μέρος του χεριού σας.
2. Προετοιμάστε το δέρμα σας με το Refining Makeup Primer για να καλύψετε χρωματικές ατέλειες της επιδερμίδας, όπως θαμπή όψη, ερυθρότητα, ανοιχτούς πόρους και λεπτές γραμμές. Έτσι θα διατηρήσετε το μακιγιάζ σας για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
3. Χρησιμοποιείστε το Perfect Foundation brush για ένα τέλειο φινίρισμα. Αλλάξτε την κλίση που χρησιμοποιείτε το πινέλο ανάλογα με την περιοχή του προσώπου για να επιτύχετε τα επιθυμητά αποτελέσματα κάλυψης.
4. Τοποθετήστε το Natural Finish Cream Concealer με την άκρη του δακτύλου σας για να καλύψετε τυχόν ατέλειες.
5. Ενισχύστε τη διάφανη όψη της επιδερμίδας σας για ένα ματ τελείωμα με μεγάλη διάρκεια. Απλώστε ένα διάφανο πέπλο από την Translucent Loose Powder, καθώς ενισχύει τον φυσικό τόνο της επιδερμίδας σας .

Και επαναλαμβάνω: αν το θεωρείς αδιάφορο, πρέπει πρώτα να το δοκιμάσεις και θα καταλάβεις τον ενθουσιαμό μου!

And More