Θέλεις να φοράς μάσκαρα και στη θάλασσα; Βρήκαμε τις 7 top αδιάβροχες!

Οι πυκνές και με όγκο βλεφαρίδες δείχνουν πολύ sexy! Ειδικά, όταν έχεις βρεγμένο πρόσωπο και ο ήλιος σε τυφλώνει στα μάτια! Καν’το λίγο εικόνα… Και μετά από αυτό μπορείς να ψάξεις να βρεις την δική σου αδιάβροχη μάσκαρα που θα σου ταιριάζει απόλυτα. Ακόμη και αν δεν είσαι fan της λογικής να βάφεσαι στην παραλία (ούτε εγώ!) αυτό το μικρό πέρασμα στις βλεφαρίδες σου θα δώσει ωραίο αποτέλεσμα χωρίς να έχει φανεί τι κάνεις.

Οι αγαπημένες μας αδιάβροχες μάσκαρα: ποιες, πόσο, γιατί!

1. Chanel Inimitable Waterproof no 47, Aqua Blue, €36.90
Στην καλοκαιρινή συλλογή του οίκου Chanel, L’ete Papillon de Chanel, θα βρεις τις πιο ενδιαφέρουσες αποχρώσεις μάσκαρα που είδες ποτέ! Από κίτρινο (ναι κίτρινο!) μέχρι αυτό το τέλειο aqua blue που ταιριάζει τέλεια με τα καστανά μου μάτια. Αλλά επειδή το έχω δει και σε μπλε, το αποτέλεσμα είναι τόσο μα τόσο εκθαμβωτικό!

2. Givenchy Noir Couture 4 in 1 Waterproof Mascara, €30.90
Μια 4 σε 1 μάσκαρα αφού 1. δημιουργεί έντονο όγκο, 2, φροντίζει τις… καμπύλες σου, 3. δίνει μήκος και 4. φροντίζει τις βλεφαρίδες. Βασίζει την σύνθεσή του στην καινοτομία του οίκου Givenchy, το Lash Booster Expert Complex που θρέφει και προστατεύει.

3. Rocket Volum’ Express, Maybelline New York, €13.95
Χαρίζει εκρηκτικό όγκο σε ταχύτητα… Rocket! Και το καλύτερο part; Δεν δημιουργεί καθόλου κόμπους. Το πατενταρισμένο βουρτσάκι Ultra Sonic έχει μεγάλο σταθερό πυρήνα και υπερ- ευέλικτες ακίδες ομοιόμορφα κατανεμημένες. Και το ίδιο βουρτσάκι διατηρεί την μέγιστη ποσότητα προϊόντος και χαρίζει εκρηκτικό όγκο.

4. Clinique High Impact Waterproof Mascara, €23.90

Δίνει πλούσιες και μακριές βλεφαρίδες για 12 ολόκληρες ώρες. Το σύμπλεγμα πολυμερών που περιέχει προσφέρει άμεσα εντυπωσιακό μήκος και όγκο, ενώ το αποκλειστικά σχεδιασμένο βουρτσάκι από συμπαγείς και άκαμπτες ίνες, βοηθούν στην ομοιόμορφη εφαρμογή και ξεχωρίζει τις βλεφαρίδες.

5. Benefit BADgal Waterproof, Sephora, €23.90
Αν σου αρέσουν οι μακριές και απόλυτα διαχωρισμένες μεταξύ τους βλεφαρίδες, αυτή θα γίνει η μάσκαρά σου! Το ειδικό του βουρτσάκι ανασηκώνει τις βλεφαρίδες από τη ρίζα και ενισχύει το καμπυλωτό τους σχήμα.

6. Estee Lauder Sumptuous Waterproof Mascara, €32.00

Αφήνει έντονο μαύρο χρώμα στις βλεφαρίδες χωρίς, όμως, να τις κολλάει μεταξύ τους. Επίσης, δίνει την τέλεια καμπύλη, ανασηκώνοντάς τις από την ρίζα. Προτίμησέ την ειδικά αν οι βλεφαρίδες σου είναι σχεδόν σε… ευθεία!

7. Clarins Wonder Waterproof Mascara, απόχρωση Wonder violet, €27.90
Ξέφυγε από την απολυταρχία του μαύρου. Αυτή η μάσκαρα σε βιολετί απόχρωση ταιριάζει τέλεια στα σκούρα δέρματα και θα αναδείξει το χρώμα των ματιών σου. Όποιο κι αν είναι αυτό!

Και μερικά tips για τις μάσκαρα:
1. Αν επιλέξεις μια χρωματιστή αδιάβροχη μάσκαρα, αποχρωμάτισε τις βλεφαρίδες σου με πούδρα. Έτσι, το χρώμα θα αποτυπωθεί πιο σωστά!
2. Η αγορά μιας αδιάβροχης μάσκαρα πάει σετ με την αγορά ενός προϊόντος ντεμακιγιάζ για αδιάβροχο… μακιγιάζ! Προτίμησε τους διφασικούς ορούς.
3. Για να μην ταλαιπωρείς τα μάτια σου τρίβωντας απότοτομα, άπλωσε σε δύο βαμβάκια το αδιάβροχο προϊόν και πίεσέ το πάνω στα μάτια σου για μερικά λεπτά ενώ τα έχεις κλειστά. Η αδιάβροχη μάσκαρα θα βγει πιο εύκολα!

And More