Χρωματιστές σκιές! Διάλεξε ποιες θα βάλεις στο νεσεσέρ σου για να την… δεις αλλιώς!

Όσο πηγαίνουμε προς το καλοκαίρι, τόσο το χρώμα μπαίνει για τα καλά στην ζωή μας. Ακόμη κι αν δεν νιώθεις safe με το χρώμα και προτιμάς να κινηθείς με ασφάλεια στα σκούρα χρώματα ή στο all time classic smoky με μαύρη σκιά σου προτείνω τα το δοκιμάσεις έστω και μια φορά. Εξάλλου, τις χρωματιστές σκιές μπορείς να τις φορέσεις με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Και προτού δεις ποιες είναι οι χρωματιστές αφίξεις στα stands, στις οποίες μπορείς να επενδύσεις, ιδού μερικά tips για να βάλεις το χρώμα στα μάτια σου σωστά!

1. Καν΄το απλά! Επίλεξε μια σκιά και άπλωσέ την σε όλο το κινητό βλέφαρο αλλά και την ρίζα του κάτω βλεφάρου. Αυτό που πρέπει να προσέξεις εδώ είναι να χρησιμοποιήσεις ένα σωστό πινέλο (blending) για να σβήσεις την σκιά όσο ανεβαίνεις προς το φρύδι.
2. Αν φοβάσαι το χρώμα. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποίησε την χρωματιστή σκιά σαν μια χοντρή γραμμή στην ρίζα του κάτω βλεφάρου. Για το μακιγιάζ του υπόλοιπου ματιού, άπλωσε απλώς γενναίες δόσεις μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες.
3. Διχρωμία! Ακολούθησε το παράδειγμα του οίκου Givenchy και φόρεσε άλλο χρώμα στο κινητό βλέφαρο και άλλο στο κάτω.
4. Μην ξεχνάς: κράτησε πάντα ένα κενό στην εσωτερική γωνία του ματιού για να απλώσεις λευκή σκιά. Το βλέμμα σου θα δείξει πιο ξεκούραστο!

Οι χρωματιστές σκιές της νέας σεζόν


1. Τετραπλή παλέτα με σκιές σε ροζ χρώματα Écrin 4 Couleurs, Givenchy. Απόχρωση no 11 Les Roses. Περιέχει μια ματ σκιά σε ροζ, μια σατινέ σε raspberry pink, μια ιριδίζουσα σε frosty pink και μια βιολετί ώστε να τονίζεις την εξωτερική γωνία του ματιού.

2.
Μονή σκιά από την συλλεκτική συλλογή της MAC, Hey Sailor που κυκλοφορεί τον Μάιο. Απόχρωση Feeling Fresh. Τιμή: €19.00.

3. Νέα συλλεκτική παλέτα σκιών Pure Color Five Color Gelee Powder EyeShadow Palette από την Estee Lauder. Τιμή: €50.00. Διαθέτει πέντε νέα, σαγηνευτικά, καλοκαιρινά χρώματα, σε μεταλλικές αποχρώσεις της άμμου που ολοκληρώνονται με το τολμηρό ποπ γαλαζοπράσινο χρώμα με έντονο μεταλλικό αποτέλεσμα. Χρησιμοποίησέ το σε στέρεα ή σε υγρή μορφή για να δώσεις πιο έντονο αποτέλεσμα.

4. Μονή μπλε σκιά Shiseido BL215 Ice. Μια φωτεινή τιρκουάζ απόχρωση που αναδεικνύει τέλεια τα καστανά μάτια!

5. Τετραπλή παλέτα με σκιές σε παστέλ τόνους Le Prisme Yeux Quator, Givenchy. Τιμή: €48.40. Κάνε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς συνδυάζοντας άλλο χρώμα στο κινητό βλέφαρο και άλλο στην ρίζα του κάτω βλεφάρου.

6. Πενταπλή παλέτα YSL Ombres 5 Lumières n°13. Τιμή: €56.88. Μια παλέτα εμπνευσμένη από τα ζαχαρωτά που σε προκαλεί, όχι να την φας αλλά να την αποκτήσεις!

7. Μονή σκιά Chanel σε peachy απόχρωση Ombre Essentielle. Τιμή: €31.90. Συλλεκτική έκδοση που συνδυάζεται τέλεια με ροζ!

8. Giorgio Armani Eye Palette. Τιμή: €51.70. Απόχρωση: Palette no2. Τέσσερις παστέλ αποχρώσεις που συμβαδίζουν απόλυτα με τα trends της εποχής.

Read More

And More