10+1 πιασίματα για την πόλη ή το νησί! Ή αλλιώς, για τον καύσωνα ή τους αέρηδες!

Το καλοκαίρι είναι η επίσημη εποχή των… μαλλιών πάνω! Γιατί καμιά μας δεν αντέχει να ακουμπάει οτιδήποτε το σβέρκο ή την πλάτη της στους 40 βαθμούς κελσίου στην πόλη και καμιά μας δεν αντέχει να στροβιλίζονται τα μαλλιά της γύρω από το πρόσωπό της σαν να πρωταγωνιστεί στα ανεμοδαρμένα ύψη ενώ βρίσκεται σε κάποιο νησί.

Ευχόμαστε να σου συμβαίνει το δεύτερο! Αλλά σε κάθε περίπτωση, έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω μερικές πολύ ωραίες ιδέες για να πιάσεις τα μαλλιά σου όπου κι αν βρίσκεσαι!

Γιατί να κάνεις μόνο ponytail αν μπορείς να συνδυάσεις το ponytail σου με μερικές πλεξίδες; Η ερώτηση είναι ρητορική και αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό αν έχεις πλούσια μαλλιά και χοντρή τρίχα.

Για τα stylish κορίτσια με το stylish καρέ αυτή η μικρή κίνηση μπορεί να αναβαθμίσει το στιλ σας asap. Απλώς παίρνεις δύο τούφες από το πλαϊνά, αυτές που βρίσκονται πάνω από το ύψος του αυτιού, τις στριφογυρίζεις και τις στερεώνεις προς τα πίσω με αρκετά τσιμπιδάκια.

Φυσικά και θα είχαμε την βοήθεια των μαντηλιών στα stylish χτενίσματα του καλοκαιριού. Κάνε ένα πρόχειρο top knot και έπειτα πάρε ένα μαντήλι και δεσ’το γύρω από το κεφάλι σου ακολουθώντας το τρικ που σου έχουμε δείξει εδώ.

Αν έχεις αφέλειες πιάσε ένα messy bun στην κορυφή του κεφαλιού και με τις παλάμεςσου τρίψε απαλά γύρω από το bun αλλά και στο μπροστινό μέρος. Δημιουργείται στατικός ηλεκτρισμός που έχει ως αποτέλεσμα αυτά τα stylish τουφάκια που πέφτουν δεξιά κι αριστερά του προσώπου.

Αυτό το χτένισμα έχει τρομερό ενδιαφέρον από το πίσω μέρος και γίνεται πανεύκολα. Πάρε μια τούφα από το μπροστινό μέρος φέρ’την προς τα πίσω και στερέωσε με πολλά τσιμπιδάκια. Έπειτα, πάρε τα υπόλοιπα μαλλιά σου και πιάσε τα σε ένα sleek ponytail τραβηγμένο προς τα πίσω.

Με μια απλή κίνηση η χαμηλή κοτσίδα σου γίνεται αμέσως πιο ενδιαφέρουσα και stylish. Αφού πιάσεις ως συνήθως με ένα λαστιχάκι πάρε μια κορδέλα και τύλιξέ την όπως βλέπεις εδώ. Για να βοηθηθείς και να κάνουν τα μαλλιά σου αυτή την καμπύλη πέρασε από την κάτω μεριά το δείκτη του δαχτύλου σου.

Αν έχεις φράντζες ή αν έχεις αφέλειες που προσπαθείς να μακρύνεις και σε αυτή τη φάση σου φαίνονται άχαρες, το μότο είναι: αξιοποίησέ της! Αφού ψεκάσεις με ένα salt spray πιάσε έναν πρόχειρο κότσο και άφησε τις τούφες μπροστά να πέφτουν στο πρόσωπό σου.

Καν΄το όπως στα 90’s πιάνοντας ένα ψηλό σφιχτό και πλαϊνό ponytail!

Ένα χτένισμα για το οποίο δεν χρειάζεσαι καθρέφτη και άρα μπορείς να το κάνεις ακόμη και στην παραλία! Φέρε τα μαλλιά σου στο πλάι και απλώς δέσε γύρω τους ένα μαντήλι. Δείχνει καλύτερα σε μαλλιά που μόλις έχουν στεγνώσει από τη βουτιά.

Μοιάζει με το ponytail της τεμπέλας που γίνεται σε πολύ λιγότερο χρόνο και σου χαρίζει πολύ περισσότερο στιλ!

Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά αξιοποίησε το μήκος τους και κάνε μια ψηλή κοτσίδα με φορά προς το πλάι. Έπειτα, πιάσε μια σφιχτή πλεξίδα. Από τα πιο δυναμικά hair looks που τραβούν την προσοχή.

Για περισσότερες ιδέες για μαλλιά αλλά και πώς γίνονται βήμα- βήμα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More