9 χτενίσματα που πάνε τέλεια με το σκούφο σου!

Το κρύο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας, η θερμοκρασία έχει πέσει και μπλα, μπλα, μπλα. ΄Ολα αυτά σου ακούγονται τόσο μουντά που αρκούν για να σου ρίξουν την διάθεση. Και με πεσμένη διάθεση το τελευταίο που έχεις όρεξη να κάνεις είναι να θες να δείχνεις όμορφη (δεν γίνεται! Είσαι για αρχή, ντυμένη κρεμμύδι!).

Και τώρα ας αναιρέσω τον εαυτό μου! Λοιπόν, σου έχω αυτή την τέλεια πρόταση: δώσε πόντους στιλ στην εμφάνισή σου σετάροντας το σκούφο σου που τόσο αδιάφορα φοράς κάνοντας ένα τέλειο styling στα μαλλιά σου- ένα γρήγορο και χωρίς απαιτήσεις styling! Παρακάτω σου έχουμε δέκα στιλ μαλλιών- χτενίσματα που ταιριάζουν τέλεια με τον σκούφο σου! Κάνε scroll down, πάρε ιδέες και υιοθέτησε! Κοιτάξου στον καθρέφτη και αμέσως το κέφι σου θα φτιάξει!

1.Με χαλαρή πλεξίδα στο πλάι

Για να δεις αυτή την πλεξίδα στην Joan Smalls θα πρέπει να ρίξεις και δεύτερη και τρίτη ματιά. Όμως, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα είναι και πολύ cute και δίνει ένα ενδιαφέρον touch στο τελικό αποτέλεσμα. Bonus: δεν απαιτεί καμία υπερπροσπάθεια.
2.Με κοντό καρέ
Στα editorials μεγάλων brands (βλ. Zara) θα βρεις πάντα πολύ stylish τρόπους να σετάρεις οτιδήποτε. Στην προκειμένη, το σκούφο σου με τα μαλλιά σου. Αν έχεις κοντό καρέ με αφέλειες που είναι το it κούρεμα τώρα όπως σου γράψαμε εδώ βάλε το σκούφο σου με τρόπο ώστε να φαίνονται οι άκρες των μαλλιών σου.

3.Με χαλαρού κυματισμούς

Για να έχεις αυτό το effortless αποτέλεσμα στις μπούκλες σου τύλιξε τα μαλλιά σου γύρω από ένα χοντρό ψαλίδι για ελάχιστα δευτερόλεπτα, άνοιξε με τα δάχτυλά σου και ψέκασε τις άκρες τους με ένα spray για ελαστικό κράτημα. Αν δεν έχεις ένα χοντρό ψαλίδι απλώς φρόντισε οι τούφες που θα τυλίξεις να είναι πιο παχιές.

4.Με χαλαρή πλεξίδα πίσω

Αν έχεις πολύ μακριά μαλλιά είναι αρκετά ενοχλητικό να μπλέκονται μέσα στο μπουφάν σου, στο κασκόλ σου και όλα αυτά τα χοντρά ρούχα που φοράς τον χειμώνα. Μια χαλαρή πλεξίδα, λοιπόν, είναι ότι πρέπει καθώς σου δίνει και στιλ και αποδεικνύεται πολύ πρακτική. Αν τα μαλλιά σου είναι φιλαριστά, ψέκασε τις άκρες τους για να ενοποιηθούν με όλα τα μαλλιά και να μην ξεφεύγουν από την πλεξίδα.

5.Πλάγια φράντζα

Κάνε μια χωρίστρα στο πλάι και άφησέ την να φαίνεται από το σκουφάκι σου. Μια τόσο μικρή κίνηση, ένα τόσο μεγάλο αποτέλεσμα στο hair styling και στο styling, γενικά!

6.Tucked in!
Αν θέλεις να κάνεις skip μια bad hair day σαν να μην έγινε ποτέ απλώς φόρεσε το αγαπημένο σου σκούφο και βάλε τα μαλλιά σου όλα μέσα!
7.Cute πλεξίδες!
Κάνε στα μαλλιά σου μικροσκοπικές πλεξίδες και δώσε ένα bohemian αέρα στο τελικό σου look. Μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια είναι να πλέξεις κλωστή σε χρώμα που κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σου.

8.Σαν καρέ

Φόρεσε τον αγαπημένο σου σκούφο, το αγαπημένο σου μπουφάν και άφησε τα μαλλιά σου από μέσα. Σαν να τα κούρεψες μόλις καρέ. Οι μπροστινές τούφες που θα πέφτουν ανέμελα θα μαρτυρήσουν πως δεν το έχεις κάνει στ’αλήθεια!
9.Low bun
Πιάσε μια κοτσίδα που να πέφτει χαμηλά στον αυχένα και στριφουγύρισέ την πρόχειρα. Σαν μια κοτσίδα που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Αλήθεια, ποιος είναι ο αγαπημένος σου τρόπος να φοράς τον σκούφο σου. Στείλε comment και πες μας!

Read More

And More