4 καλοκαιρινά tips για τέλεια μαλλιά! Από την Αθηνά Τζάνετ- Κορώση!

Σε μια μέρα από τώρα μπαίνει και επίσημα η πιο fan εποχή του χρόνου που μας δίνει και τα τελειότερα μαλλιά του κόσμου που κάνουν καριέρα ως beach waves. Ρωτήσαμε μια από τις top hair stylist και colorist της Koleston, την Αθηνά Τζάνετ- Κορώση να μας δώσει τέσσερα γρήγορα tips για τέλεια μαλλιά. Κράτησε σημειώσεις!

1. Το στυλ είναι παντοτινό, η μόδα είναι εφήμερη, ο στόχος είναι η ανάδειξη του προσώπου μέσα σε μοναδικά χρώματα και νέες κούπ με στυλ και λάμψη.
2. Ανέμελα σινιόν, καρέ κουπ, μακριά κυματιστά, μοναδικές αλογοουρές και πλεξίδες πλεγμένες με στεφάνια και λουλούδια θα σας δώσουν ένα για πιο girly look.
3. Αποχρώσεις με εναλλαγές τόνων, ιδιαίτερες λάμψεις χαρακτηρίζουν τις καλοκαιρινές τάσεις. Είτε επιλέξετε το ξανθό, είτε καστανό, είτε χάλκινο, στοχεύετε στις μικρές αντιθέσεις στο χρώμα που θα σας δώσουν μια πιο ροκ διάθεση. Καπουτσίνο με μόκα, χάλκινο με καραμέλα, κακάο με σοκολάτα και το ζεστό ξανθό με χρυσές λάμψεις.
4. Για να διατηρήσουμε τον ωραίο τόνο του ξανθού, το λαμπερό του χάλκινου και τον υγιή του καστανού επιλέξτε αντηλιακά προϊόντα και χρησιμοποιήστε leave on θεραπείες ενυδάτωσης που διατηρούν τα μαλλιά σε άψογη κατάσταση όλο το καλοκαίρι.
Από την θεωρία στην πράξη: κάνε κλικ εδώ και δες τα top 10 καλοκαιρινά προϊόντα μαλλιών που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει!

Read More

And More