5 stylish πιασίματα για μακριά μαλλιά. Για να νιώθεις ασφαλής στον επιτάφειο και την Ανάσταση

Το να έχεις μακριά μαλλιά είναι υπέροχο. Κυρίως, το να τα βλέπεις. Γιατί όταν αυτά τα πολύ μακριά μαλλιά ανήκουν σε εσένα, οι ορέξεις και η διάθεσή σου δεν είναι πάντα η ίδια. Κάποιες φορές σε βαραίνουν, κάποιες άλλες φορές τα βρίσκεις βαρετά, τις περισσότερες δεν θέλεις να τα έχεις συνεχώς κάτω και οπωσδήποτε αυτές τις μέρες είσαι γεμάτη ανασφάλεια. Γιατί όσο κι αν κάποιες φορές σε ταλαιπωρούν (λιγαααααααακι) έχεις τεράστια αδυναμία στα μακριά σου μαλλιά και δεν θέλεις να καούν από την λαμπάδα (αυ-το-νό-η-το).

Σαν πρώην… Ραπουνζέλ έχω κάνει διατριβή στα μακριά μαλλιά και έχω στην πλάτη μου εργατοώρες χαζεύοντας video tutorials για χτενίσματα που αφορούν αυτά τα μήκη. Παρακάτω σου συγκέντρωσα τα ωραιότερα και ευκολότερα (χμ!) γιατί αν δεν πιάσεις τα μαλλιά σου τώρα έτσι, τότε… πότε;

1. To elegant bun των 2 λεπτών!

Αν σου αρέσουν τα glam χτενίσματα και αν δεν είσαι έφηβη ή το στιλ σου δεν είναι grunge αυτό το χτένισμα είναι η τέλεια επιλογή. Και παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα μοιάζει αρκετά δύσκολο να το πετύχεις, στην πραγματικότητα χωρίζεις τα μαλλιά σου σε ένα κεντρικό ponytail και τρία επιμέρους τμήματα και κάνεις twists!

2. Pony-braid

Αν έχεις μακριά μαλλιά και προτιμάς τις πλεξίδες ή τις κοτσίδες από τα σινιόν δοκίμασε αυτό το χτένισμα. Το μυστικό εδώ που κάνει το συγκεκριμένο pony-braid όχι μόνο stylish αλλά και σε ασφαλές είναι ότι επί της ουσίας φέρνεις την κοτσίδα σου μπροστά και πλάγια κι έτσι περιορίζεις στο 100% τις πιθανότητες να καούν τα μαλλιά σου από την λαμπάδα!

3. Halo braid

Ή αλλιώς η πλεξίδα- στεφάνι που δεν πρέπει να φοβηθείς! Δίνεις στο look σου ένα instant αποτέλεσμα ρομαντισμού και γίνεται πολύ πιο εύκολα απ’ ότι νομίζεις! Επίσης, ταιριάζει τέλεια με τα floral και bohemian φορέματα της άνοιξης οπότε αν έχεις σκοπό να πλαισιώσεις κάπως έτσι το look σου, είναι η τέλεια επιλογή!

4. Space Buns

Αν, λοιπόν, δεν είσαι ρομαντική τι άλλο μπορείς να κάνεις με τα πολύ μακριά μαλλιά σου; Τα Space buns που έχουμε δει στην Hailey Baldwin κατά το παρελθόν είναι μια λύση που μας αρέσει πολύ και την οποία μάλιστα μπορείς να αναβαθμίσεις αρκεί να προσθέσεις δύο πλεξίδες στο πίσω μέρος. 90’s, cool και σίγουρα απόλυτα ασφαλές!

5.Braided bun

Αν μπορείς να πιάσεις ένα απλό κότσο και αν μπορείς να κάνεις και μια απλή πλεξίδα (και πίστεψέ με, μπορείς!) τότε αυτό το χτένισμα θα σου φανεί παιχνιδάκι, παρά το γεγονός ότι το τελικό του αποτέλεσμα δείχνει πολύ πιο δύσκολο από ότι στην πραγματικότητα είναι! Κι επειδή μας αρέσει ο ρομαντισμός και ταιριάζει περισσότερο στο πνεύμα των ημερών και στην περίσταση, θα κλείσουμε με αυτό το hair look που είναι και το αγαπημένο μας!

Read More

And More