7 cool και casual χτενίσματα (ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας)

Το Σουκού πέρασε και έχουμε μπροστά μας μια ολόκληρη εβδομάδα να αντιμετωπίσουμε. Για αρχή, έχουμε και μια… τσαγκαροδευτέρα που χρειαζόμαστε κάτι να μας φτιάξει την διάθεση. Ένα διαφορετικό χτένισμα ή/και ένα hair challenge! Πριν αρκετό καιρό (και όσο είχα ακόμη μακριά μαλλιά!) σου είχαμε δείξει εδώ ένα αντίστοιχο challenge με διαφορετικά χτενίσματα για κάθε μέρα. Και τώρα σου έχουμε ένα ακόμη αντίστοιχο challenge με θέμα τα casual μαλλιά που τα τελευταία χρόνια μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας βάζοντας στην άκρη οτιδήποτε στιλιζαρισμένο.

Με λίγα λόγια: επτά casual χτενίσματα- ένα για κάθε μέρα της εβδομάδας. Ή/και το hair challenge- beauty κίνητρο για να σου φτιάξει η διάθεση. Γιατί πάντα η διάθεσή σου φτιάχνει όταν αποφασίζεις να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου!

Humble ponytail

Το πιο συχνό χτένισμα που κάνουμε στον εαυτό μας όταν δεν θέλουμε να αφήσουμε απλώς τα μαλλιά μας κάτω είναι το ponytail. Όμως, αυτό το ponytail δεν χρειάζεται να είναι τελειοποιημένο. Αντίθετα, το humble ponytail, δηλαδή το εντελώς πρόχειρα πιασμένο με λαστιχάκι που φαίνεται, είναι πιο ενημερωμένο. Και αν έχεις καλή μνήμη θα θυμάσαι πως το συγκεκριμένο χτένισμα το είχε κάνει η Cara Delevingne πριν περίπου τρία χρόνια για red carpet event, δίνοντάς του άλλη αξία!

Hun

To hun, ή αλλιώς, το μισό top knot πιασμένο στην κορυφή του κεφαλιού δεν είναι κάτι νέο. Δωσ΄του μια δροσερή διάσταση αν έχεις τα μαλλιά σου καρέ πιάνοντάς τα με εντελώς… τυφλό σύστημα και χωρίς καν καθρέφτη.

Braids+ rings

Η πλεξίδα είναι μια εύκολη, γρήγορη και σίγουρα πρακτική λύση. Όμως, είναι και αρκετά συνηθισμένη! Για να δώσεις ένα hint ενδιαφέροντος παραπάνω, μπορείς να περάσεις μέσα από την πλεξίδα σου hair rings που θα βρεις είτε online σε site όπως στο freepeople ή και στα H&M.

90’s bun

Τα διπλά bun των 90’s έχουν επιστρέψει πολύ δυναμικά και τα είδαμε όλες τις προηγούμενες μέρες στo Coachella. Άρα: είναι και ένα από τα χτενίσματα που πρέπει να δοκιμάσεις μέσα στην εβδομάδα ή/και τις επόμενες μέρες, γενικά. Μάλιστα, μπορείς να πειραματιστείς με δύο εκδοχές: την στιλιζαρισμένη και sleek ή την πιο χαλαρή του.

Tousled chignon

Γίνεται επίσης χωρίς καθρέφτη και είναι στις πρώτες θέσεις των αγαπημένων μας casual χτενισμάτων. Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις ως προετοιμασία, είναι να ψεκάσεις με dry shampoo ανάποδα και έπειτα να τρίψεις τις ρίζες των μαλλιών σου με τα δάχτυλά σου ώστε να δώσεις όγκο.

Messy pony

Κάνε μια κλασική, χαμηλή κοτσίδα με αρκετό κρεπάρισμα και έπειτα με μια τούφα που θα φέρεις περιμετρικά της βάσης της κοτσίδας κρύψε το λαστιχάκι. Σε επόμενο βήμα και για να δώσεις ένα ζωηρό και διαφορετικό αποτέλεσμα, πάρε μια λεπτή τούφα και φερ’την από την πάνω μεριά και στερέωσέ την με τσιμπιδάκι.

Τσιμπιδάκια στα μαλλιά

Ένα καρέ μπορεί να γίνει πολύ εύκολα πολύ ενδιαφέρον. Αρκεί να κάνεις την χωρίστρα σου ελαφρώς στο πλάι και να βάλεις δύο τσιμπιδάκια τύπο 90’s όπως βλέπεις εδώ. Ολοκλήρωσε με ένα τσόκερ.

Read More

And More