9 στιλάτα χτενίσματα για τις χαλαρές βόλτες του Σαββατοκύριακου!

Το τέλος της εβδομάδας έφτασε που σημαίνει πως έχουμε μπροστά μας δύο ολόκληρες μέρες για υπέροχες, χαλαρές βόλτες. Και όταν έχεις όλο τον χρόνο στην διάθεσή σου να βγεις εκεί έξω με τους φίλους σου, να πας βόλτα με τον καλό σου στο κέντρο της Αθήνας ή να βγεις για shopping με την αδερφή σου το τελευταίο πράγμα που θες είναι να ξοδέψεις τον χρόνο σου μπροστά από τον καθρέφτη σου για να ετοιμαστείς και να κάνεις πολύπλοκα χτενίσματα.

Επίσης. οι χαλαρές σου βόλτες δεν ταιριάζουν καθόλου με στιλιζαρισμένα looks. Χαζεύοντας, λοιπόν, στο pinterest και με το μυαλό μας στο Σαββατοκύριακο (yeah! yeah! yeah!) συγκεντρώσαμε μερικά ultra stylist χτενίσματα για τις χαλαρές βόλτες μας. Φόρεσε το boyfriend τζιν σου, τα sneakers σου, βάλε αντηλιακή, κάνε ένα από τα παρακάτω χτενίσματα και βγες εκεί έξω με πολύ στιλ!

Χτένισμα no 1

Κάνει καριέρα ως humble ponytail και είναι εκείνη η πολύ χαλαρή κοτσίδα. Το μόνο που έχεις να κάνεις για να την πετύχεις είναι να κρεπάρεις την κορυφή, να ρίξεις λίγο dry shampoo (aka ξηρό σαμπουάν) για να εξασφαλίσεις extra όγκο και να πιάσεις ψηλά με ένα σφιχτό λαστιχάκι.

Χτένισμα no 2

Το half up top knot ήταν το πιο hot χτένισμα του 2015 και εξακολουθεί να μας αρέσει εξίσου και την νέα χρονιά. Σετάρεται τέλεια με χαλαρή διάθεση και oversized top.

Χτένισμα no 3

Κάνε ένα χαλαρό χαμηλό πιάσιμο, βάλε το σωστό αξεσουάρ και απόκτησε στιλ. Χρόνος προετοιμασίας: 15 δευτερόλεπτα.

Χτένισμα no 4

Αν ξοδέψεις λίγο χρόνο για να κάνεις practice αυτό το χτένισμα και να μάθεις πώς γίνεται θα θες να το κάνεις κάθε μέρα. Με αγάπη. Μια εμμονική με αυτό το χτένισμα! Κι εδώ σου δείχνουμε σε απλά βήματα πώς γίνεται.

Χτένισμα no 5

Άφησε τουφάκια να πέφτουν στο πρόσωπό σου και πιάσε μια κοτσίδα χαμηλά στον αυχένα. Για να κάνεις το αποτέλεσμα πιο ενδιαφέρον και messy μην την τραβήξεις εντελώς έξω από το λαστιχάκι.

Χτένισμα no 6

Οι χαλαρές πλεξίδες είναι πάντα πολύ ωραία ιδέα για τα off duty χτενίσματά μας. Η συγκεκριμένη λέγεται και dutch braid δηλαδή ανάποδη γαλλική κι εδώ σου δείχνουμε πώς να την κάνεις.

Χτένισμα no 7

Καν’τους να νομίζουν ότι ξόδεψες παραπάνω χρόνο στα μαλλιά σου κάνοντας ένα μισό πιάσιμο και πλέκοντας τα μαλλιά σου πλεξίδα. Έπειτα, με καναδυό τρία τσιμπιδάκια που θα βάλεις κάθετα μέσα στην πλεξίδα δωσ’της ένα ζικ- ζακ σχήμα.

Χτένισμα no 8

Το χαμηλό knot δείχνει τέλειο και σε μεσαίου μήκους μαλλιά ή αν το κούρεμά σου είναι μακρύ καρέ.

Χτένισμα no 9

Πιάσε μια χαμηλή κοτσίδα, κρέπαρε για να δώσεις όγκο και έπειτα πάρε μια τούφα από τη μέσα μεριά και καν’την πλεξίδα. Γύρισέ την περιμετρικά της βάσης για να καλύψεις το λαστιχάκι και αμέσως θα έχεις ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα!

Read More

And More