Αυτά είναι τα 10 πιο στιλάτα μαλλιά που είδαμε στο μήνα μόδας!

Ο μήνας μόδας σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας (Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Μιλάνο, Παρίσι) έριξε αυλαία. Και ναι, όλες θαυμάζουμε τα χτενίσματα που βλέπουμε στα catwalks, τις επιμελείς και φροντισμένες κοτσίδες, τα τέλεια πιασίματα ή ό,τι. Αλλά να που τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει να συμβαίνει αυτό: τα catwalks επηρεάζονται από το street style, αυτό που λέμε μόδα που δημιουργείται στο δρόμο και τα it girls που την δημιουργούν.

Αφού, λοιπόν, σου γράψαμε εδώ όλα τα beauty trends που είδαμε στα shows και που θα παίξουν την άνοιξη/καλοκαίρι 2017, στρέψαμε το βλέμμα μας στο street style. Εδώ η βασική τάση που επικρατεί στα μαλλιά είναι η εξής: τα πιο στιλάτα κορίτσια βγήκαν στους δρόμους με τα μαλλιά τα οποία γεννήθηκαν. Και δεν αναφέρομαι σε κουρέματα ή χτενίσματα αλλά σε υφή: όσες έχουν σπαστά τα διατηρούν σπαστά, όσες έχουν ίσια τα αφήνουν έτσι και οι σγουρομάλλες επιτέλους απελευθερώνονται.

Επίσης, στους δρόμους αυτό το μήνα που ήταν αφιερωμένος στη μόδα είδαμε το επόμενο τεράστιο κούρεμα- τάση, αυτό που θα γίνει το επόμενο shag! Λέγεται swept- over bob και μπορείς να δεις πώς ακριβώς είναι εδώ! Bonus: 9 ακόμη πολύ στιλάτα μαλλιά από το μήνα της μόδας για να γίνεις κι εσύ it girl!

Read More

And More