Αυτά είναι τα προϊόντα μαλλιών που έχει στο μπάνιο της η Ελένη Μενεγάκη!

Λατρεύουμε να ξεσηκώνουμε μυστικά ομορφιάς από διάσημες, να βλέπουμε τι έχουν στο νεσεσέρ τους, να ρίχνουμε κλεφτές ματιές στο μπάνιο τους για να δούμε εκείνα τα ανοιχτά μπουκάλια στη σειρά που χρησιμοποιούν κάθε μέρα! Και ξέρω πως θα ήθελες πολύ να μάθεις όλα τα beauty goodies που λατρεύει η Ελένη Μενεγάκη!

Λοιπόν, το beauty μυστικό του μήνα μόλις αποκαλύφθηκε! Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει την σειρά Elvive Ολική Αναδόμηση 5 από την L’Oreal Paris (την κόκκινη, όπως της αρέσει να τη λέει!) που είναι ιδανική για την επανόρθωση των φθαρμένων μαλλιών με θεαματικά αποτελέσματα!

Ας γίνουν οι συστάσεις με την αγαπημένη σειρά περιποίησης μαλλιών της Ελένης Μενεγάκη!

Ο ήλιος, ο αέρας, η ρύπανση… κάθε μέρα τα μαλλιά μας δέχονται επιθέσεις που φθείρουν την τρίχα. Τα μαλλιά γίνονται ξηρά, θαμπά, εύθραυστα και δυσκολοχτένιστα… Σε όλα αυτά τα ζητήματα που έχουν να αντιμετωπίσουν τα μαλλιά μας καθημερινά η L’Oreal Paris δημιούργησε την σειρά της Elive Ολική Αναδόμηση 5 που χάρη στο μαγικό συστατικό Cicamide αναδομεί την φθαρμένη τρίχα εισχωρώντας στις ρωγμές της!
Και κάπως έτσι, μετά από 15 εφαρμογές τα μαλλιά γίνονται τόσο υγιή και λαμπερά χωρίς να πέρασε από πάνω τους καν πιστολάκι!

Γιατί… 5;
Η σειρά Ολική Αναδόμηση 5 της Elvive δίνει λύση σε πέντε βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα μαλλιά μας, εξασφαλίζοντας:
1. Ζωντάνια στα αδύναμα μαλλιά
2. Αντοχή στα εύθραυστα μαλλιά
3. Μεταξένιο άγγιγμα στα άγρια μαλλιά
4. Λάμψη υγείας στα θαμπά μαλλιά
5. Επανασύσταση δομής στα μαλλιά με ψαλίδα

Η ολοκληρωμένη σειρά
…Αποτελείται από σαμπουάν, conditioner, μάσκα και το Cica Creme ένα μοναδικό προϊόν για επανόρθωση των μαλλιών όπου κι αν βρίσκεσαι! Στοιχηματίζουμε πως η Ελένη Μενεγάκη το έχει σίγουρα στην τσάντα της! Εσύ;

H Ελένη Μενεγάκη βρήκε τη δική της σειρά περιποίησης μαλλιών, Elvive Ολική Αναδόμηση 5! Εσύ;

Βες κι εσύ το δικό σου elvive στο myelvive.gr

Read More

And More