Beauty εμμονή: το χτένισμα της Ciara!

Ο κόσμος της ομορφιάς περιμένει πώς και πώς για εκείνη την στιγμή που μια διάσημη θα κάνει smokey με πορτοκαλί σκιά ας πούμε, όπως η Cara Delevingne παλιά ή θα κάνει ένα εντελώς διαφορετικό χτένισμα από όλα όσα έχουμε δει εκεί έξω τελευταία. Όπως, ας πούμε, η Rooney Mara στα ‘Οσκαρ ή η Ciara στο show της H&M.

Γιατί αν αυτό το χτένισμα με τις πλεξίδες- στεφάνι δεν είναι διαφορετικό, τότε… τι;

Υπεύθυνος για τα μαλλιά που βλέπεις εδώ είναι ο hair stylist

%20“>Cezar Ramirez o οποίος έδωσε και tips για το πώς θα αντιγράψεις το χτένισμα μόνη σου: “Έκανα μια χωρίστρα στη μέση που δεν ήταν ορατή κι έπειτα από την κάθε μεριά της χωρίστρας και παράλληλα με το περίγραμμα του προσώπου έπλεξα από μια πλεξίδα βάζοντας κερί για styling και συγκεκριμένα το Mizani Defyne Wax ώστε να δώσω όγκο και γεμάτο αποτέλεσμα. Έπειτα πήρα extensions τα οποία είχα παραγγείλει στο χρώμα των μαλλιών της Ciara, τα έπλεξα ψαροκόκκαλο και έβαλα μια δεύτερη σειρά ακριβώς πίσω από την κανονική πλεξίδα, σαν headband. Σταθεροποίησα και τις δύο πλεξίδες με τσιμπιδάκια και το χτένισμα ολοκληρώθηκε”.

Πάντως, αν θες να αντιγράψεις το χτένισμα μπορείς να αρκεστείς και σε μια σειρά extensions και να βάλεις γενναίες δόσεις spray αλατόνερου για να εξασφαλίσεις αυτό το messy αποτέλεσμα. Δες εδώ τα αγαπημένα μας spray αλατόνερου

Εναλλακτικά, κάνε κλικ εδώ και δες βήμα- βήμα πώς θα πετύχεις ένα παρόμοιο χτένισμα με δύο πλεξίδες- στεφάνι και χωρίς extensions!

Read More

And More