Color Fresh από την Wella: η πρώτη… BB μαλλιών που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις!

Θέλω να κάνεις εικόνα καναδυό πράγματα: κλείσε τα μάτια σου και σκέψου εκείνη την πρώτη μέρα που είχες βγει μόλις από το κομμωτήριο. Τα μαλλιά σου είχανε το τέλειο, super λαμπερό χρώμα… Και μετά οι μέρες περνούσαν, το χρώμα σου ξεθώριαζε και μέχρι την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο οι μέρες σου ήταν μουντές. Ακριβώς όπως το χρώμα στα μαλλιά σου.

Surprise! Surprise! Δεν θα έχεις ποτέ ξανά αυτές τις μέρες. Γιατί η Wella Professionals σαν να διάβασε τη σκέψη μας και δημιούργησε ένα προϊόν που φρεσκάρει και ξαναζωντανεύει το χρώμα μας στο ενδιάμεσο των επισκέψεων στο κομμωτήριο. Ή μαλλον, το Color Fresh, όπως λέγεται, είναι πολλά περισσότερα από αυτό. Είναι κάτι σαν… BB για τα μαλλιά αφού χαρίζει τέλειο χρώμα ενώ παράλληλα θρέφει και αναζωογονεί την τρίχα.


Η σύνθεση του Color Fresh δεν περιέχει αμμωνία ή οξυζενέ, οπότε και αν ανήκεις στην δεν-έχω-βάψει-ποτέ-τα-μαλλιά-μου κατηγορία αυτό το προϊόν είναι ότι πρέπει για να τους δώσεις ένα instant glossy αποτέλεσμα (φαντάσου το κάτι σαν το εφέ που δίνει το top coat στο βερνίκι. Ένα πέρασμα μετά από μέρες αφού έχει θαμπώσει το χρώμα και το μανικιούρ σου δείχνει καινούριο).

Το Color Fresh το βρίσκεις στα κομμωτήρια, θα σου κοστίσει πολύ λιγότερο από ένα μανικιούρ (συνεχίζω με τον παραλληλισμό) και από την στιγμή που το χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου (μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι απλώνοντας ομοιόμορφα σε μήκη και άκρες σε λουσμένα, ταμποναρισμένα μαλλιά) το αποτέλεσμα διαρκεί έως και 10 λουσίματα.

Μπαίνει οπωσδήποτε στη λίστα με τα top 10 προϊόντα για μαλλιά!

Read More

And More