Πώς να καλύψεις την ρίζα μέχρι το επόμενο ραντεβού με τον κομμωτή σου! Εντοπίσαμε το τελειότερο προϊόν ever!

Εκείνη η τέλεια αίσθηση που έχεις βγει μόλις από το κομμωτήριο, τα μαλλιά σου είναι τέλεια χτενισμένα και έχουν ένα εξίσου τέλειο χρώμα. Κι εκείνη η άλλη, η εντελώς αντίθετη αίσθηση που οι εβδομάδες έχουν περάσει, η ρίζα σου έχει βγει, τα λευκά σου φαίνονται και το ραντεβού σου αργεί!

Δεν θέλω να σου χαλάσω το ιδανικό σκηνικό αλλά να που μόλις εντοπίσαμε το προϊόν που λύνει το πρόβλημα από την ρίζα (#diplis) και πρέπει οπωσδήποτε να το μοιραστούμε μαζί σου! Και αρκούσε μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για να γίνει αυτό, αφού ο κομμωτής μου με σύστησε στο πιο έξυπνο προϊόν (μου αρέσει να το λέω beauty gadget) που σου λύνει τα χέρια ανάμεσα στις βαφές!

Σε επιλεγμένα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel, λοιπόν, θα βρεις το Hair Touch Up, το πρώτο spray κάλυψης λευκών στην ρίζα! Η διαδικασία είναι απλή: ανακινείς το μπουκάλι και ψεκάζεις την ρίζα των μαλλιών σου. Το αποτέλεσμα είναι πολύ φυσικό και φεύγει με το λούσιμο.

Άλλα info που πρέπει να ξέρεις για το Hair Touch Up είναι ότι κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις και με την βοήθεια του κομμωτή σου θα βρεις εκείνη την τέλεια απόχρωση που ταιριάζει ακριβώς στα μαλλιά σου, γεγονός που κάνει το Hair Touch Up την τέλεια επαγγελματική λύση αν δεν κατάφερες να κλείσεις το ραντεβού με τον κομμωτή σου στην ώρα σου!

Τα κορίτσια του TLIFE το έχουμε λατρέψει και φυσικά περιμένουμε feedback σου όταν το δοκιμάσεις! Γιατί λατρεύουμε να μιλάμε για επαγγελματικά προϊόντα…

Read More

And More