Έχεις λεπτή τρίχα και θες όγκο; Ποια σειρά styling πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις!

Μόνο όσες έχουν λεπτή τρίχα και άτονα μαλλιά ξέρουν τι σημαίνει να πιάνεις τα μαλλιά σου ponytail. Ή bun. Ή ό,τι… Ή καλύτερα, μόνο όσες έχουν λεπτή τρίχα ξέρουν πως είναι να μην θες να έχεις καμία επαφή με το hair styling. Γιατί ότι και να κάνεις, όσο και να προσπαθήσεις το μήκος της κοτσίδας σου δεν θα γίνει ποτέ πλούσιο. Αφενός. Αφετέρου, όποιο προϊόν styling πάνω σε λεπτά μαλλιά κι αν βάλεις (λακ, αφρό, gel) θα τα κάνει να δείχνουν ακόμη πιο λίγα και λεπτά!

Αν έχεις ταυτιστεί με όλα τα παραπάνω υπάρχει αυτό το beauty νέο που θα σε ενθουσιάσει! Το NIOXIN, το brand που αγαπήσαμε όταν δοκιμάσαμε το σύστημα τριών σταδίων για όγκο και αντιμετώπιση της τριχόπτωσης από τον λουτήρα (τσέκαρε εδώ τι έγινε όταν το δοκιμάσαμε!) έχει επανέλθει με την σειρά NIOXIN 3D Styling που σου εξασφαλίζει πιο πυκνά και πιο πλούσια στην όψη μαλλιά!


Κάνε το τεστ του σινιόν ή του ponytail! Δοκίμασε το κατάλληλο προϊόν styling για σένα από την σειρά NIOXIN 3D styling και δες το χτένισμά σου να αποκτά πλούσιο όγκο!

NIOXIN 3D STYLING: ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ!
Το Nioxin μετρά ήδη 25 χρόνια εξειδίκευσης στην τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών οπότε είναι το πιο κατάλληλο brand για να δώσει τον επιθυμητό όγκο και στα χτενίσματά μας! Τι συμβαίνει, όμως, σε όσους- ες έχουν λεπτά μαλλιά και πώς λειτουργεί η σειρά αυτή;
Όταν στο τριχωτό της κεφαλής υπάρχουν λιγότερα και πιο λεπτά τριχοθυλάκια είναι δυσκολότερο να δημιουργήσει κανείς το styling που επιθυμεί, αποφεύγοντας το σπάσιμο της τρίχας και άρα μεγαλύτερη απώλεια μαλλιών. Κατά συνέπεια, αναζητούν προϊόντα που δεν βαραίνουν τα μαλλιά τους, δεν τα κολλάνε και δεν σπάνε την τρίχα.

Τα προϊόντα NIOXIN 3D Styling αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά τους τρεις βασικούς παράγοντες της αραίωσης: το δέρμα της κεφαλής, την πυκνότητα των μαλλιών και τη διάμετρο της τρίχας, με τους εξής τρόπους:
– Δέρμα: Αποτελούνται από συστατικά που ξεπλένονται εύκολα, αποτρέποντας τη συσσώρευση ανεπιθύμητων υπολειμμάτων που φράσσουν τους πόρους της τρίχας.
– Πυκνότητα: Τα προϊόντα styling της σειράς είναι ελαφριά, αλλά εξαιρετικά αποτελεσματικά.
– Διάμετρος: Η επαγγελματική σύνθεση των προϊόντων δημιουργεί μικροδεσμούς δημιουργώντας πρόσθετη επιφάνεια ανάμεσα στις τρίχες. Έτσι τα μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά και πιο πλούσια.

Ωστόσο, το βασικό πλεονέκτημα της σειράς ΝΙΟΧΙΝ 3D Styling βασίζεται στις δύο προηγμένες τεχνολογίες PROTHICK & LΙGHTPLEX που δρουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό της τρίχας. Με λίγα και απλά λόγια, η τεχνολογία PROTHICK αυξάνει την διάμετρο της τρίχας ενώ η τεχνολογία LIGHTPLEX προσφέρει ανάλαφρο styling χωρίς να βαραίνει τα μαλλιά, ενώ παράλληλα τα ευεργετικά συστατικά ταξιδεύουν στον φλοιό της τρίχας, διατηρώντας την υγρασία για περισσότερο και προστατεύοντας τα μαλλιά από τη φθορά του περιβάλλοντος.

Στην σειρά θα βρεις οκτώ συνολικά προϊόντα που είναι χωρισμένα σε δύο σειρές ανάλογα με την τεχνολογία που περιέχουν…


Και μπορεί η αραίωση των μαλλιών να είναι κάτι που δεν με απασχολεί πλέον (ευχαριστώ Nioxin γι’αυτό!) αλλά να δύο προϊόντα που χρησιμοποιώ έτσι κι αλλιώς:


Therm Activ Protector: Σπρέι που ενεργοποιείται με την θερμότητα και βοηθά στην προστασία των μαλλιών από τη φθορά και το σπάσιμο, χαρίζοντας τους λάμψη και υγιή όψη. Το βάζω οπωσδήποτε πριν το πιστολάκι!


Thickening Spray: Σπρέι που προσθέτει όγκο, σχήμα και υφή για μαλλιά που δείχνουν πιο πυκνά, πιο πλούσια στην όψη. Πριν το στέγνωμα σεταρισμένο με μια messy βαθιά φράντζα και αυτόν τον τέλειο όγκο που σου εξασφαλίζει!

Θα τα βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια! Το ponytail σου θα σε ευγνωμονεί 😉

Read More

And More