Γιατί να βάλεις στα μαλλιά σου body lotion! Το τέλειο tip από τον κομμωτή της Aniston!

Ο Chris McMillan είναι ένας από τους κορυφαίους hair stylists αυτού του κόσμου. Θέλω να πω κάνει τα μαλλιά της Jennifer Aniston, χτένισε την Kim Kardashian όταν παντρεύτηκε, και αν όχι αυτός τότε… ποιος;

Και ο Chris McMillan έδωσε στο αμερικάνικο Allure μια από τις καλύτερες beauty συμβουλές για μαλλιά που φριζάρουν- τριχάκια που πετάνε και επειδή αυτή η συμβουλή είναι ΚΑΙ περίεργη ΚΑΙ πιάνει και επειδή μου αρέσουν κάτι τέτοια, στη μεταφέρω!

Αν έχεις τριχάκια που πετάνε (κάνουν καριέρα και ως flyaways) ο Chris McMillan σε συμβουλεύει το εξής: “Καταρχήν, θα πρέπει να διευκρινίσεις από πού προέρχονται: αν προέρχονται από μαλλιά που έχουν σπάσει ή αν προέρχονται από την φθορά που τους έχει προκαλέσει η ζέστη. Πρόσεξε πώς στεγνώνεις τα μαλλιά σου και χρησιμοποίησε σε πρώτη φάση το πιστολάκι κάθετα έτσι ώστε να τα στρώσεις και να μην δημιουργήσεις επιπλέον τριχάκια που πετάνε. Αλλά αν αυτό συμβαίνει μόνο τον Χειμώνα είναι λόγω θερμότητας και στατικού ηλεκτρισμού. Η λύση είναι να βάλεις στα μαλλιά σου body lotion ή κρέμα προσώπου!”.

Όταν βάζεις κρέμα στο πρόσωπο ή στο σώμα σου, λέει ο Chris McMillan, πέρασε ότι έχει περισσέψει στα χέρια σου στην κορυφή των μαλλιών σου. Έτσι, θα ελέγξεις τα τριχάκια που πετάνε!

Κι ένα ακόμη τέλειο tip που αποκάλυψε ο ίδιος: για να πετύχεις το τέλειο beach wave κάνε ότι κάνεις και στην παραλία! Εκείνος βάζει spray αλατόνερου στα μαλλιά και λίγο αντηλιακή μαλλιών! Τέλειο!

LAST CHANCE INFO: Εδώ θα δεις τα αγαπημένα μας spray αλατόνερου!

Read More

And More