Μαλλιά Χειμώνας 2016: Οι διάσημες κάνουν ξανά top knot! Οι νέοι κανόνες για να το κάνεις σωστά!

Πριν περίπου τέσσερα χρόνια το top knot έζησε τεράστιες στιγμές δόξας! Το βλέπαμε σχεδόν σε κάθε διάσημο κεφάλι αλλά και όπου και αν γυρνούσαμε και το δικό μας κεφάλι! Α! Και πάνω από το… κεφάλι μας, φυσικά!

Αλλά όπως συνήθως συμβαίνει με ό,τι έχουμε σε αφθονία, το βαρεθήκαμε (η αχάριστη φύση μας φταίει γι’αυτό). Και μετά το top knot εξαφανίστηκε κι εκεί έξω κυκλοφορούσε μόνο το half up top knot, δηλαδή το μισό πιάσιμο. Μέχρι και λίγο καιρό πριν…

Λοιπόν, το top knot επέστρεψε ξανά και ντύνει και πάλι τα πιο διάσημα κεφάλια. Και ήταν τόσο μεγάλη η επιστροφή του ώστε 4 στις 10 διάσημες που πήγαν στα American Music Awards είχαν έτσι τα μαλλιά τους! Και μιλάμε σχεδόν για τις μισές!

Παραπάνω τα 4 στα 10 διάσημα κεφάλια που επέλεξαν top knot στο event της προηγούμενης εβδομάδας. Από αριστερά: JLO, Kendall Jenner, Christina Milian, Karrueche Tran (ps: μην νιώθεις άσχημα αν δεν γνωρίζεις τις δύο τελευταίες. Ούτε εγώ!).

Κατά τα άλλα (και κατά καιρούς) πολλές άλλες stars εμφανίστηκαν τελευταία με αυτό το φαινομενικά πρόχειρα πιασμένο top knot.

H Lily Rose Depp, η Julianne Moore και η Kate Hudson μας αποδεικνύουν ότι το top knot είναι ένα χτένισμα που πάει σε κάθε ηλικία. Είτε είσαι 16 είτε είσαι 56. Βεβαίως, στα 56 φροντίζεις το αποτέλεσμα να μην είναι τόσο messy!

Από την θεωρία στην πράξη!
Αυτό το χτένισμα μοιάζει φαινομενικά απλό. Και είναι! Όμως, υπάρχουν μικρά μυστικά που πρέπει να εφαρμόσεις για να έχεις ακριβώς ίδιο χτένισμα με αυτό των stats. Ας πούμε: ήξερες ότι στα backstage των shows οι hair stylists έτριβαν μπαλόνια στα μαλλιά των μοντέλων για να προκαλέσουν στατικό ηλεκτρισμό και να δημιουργήσουν αυτά τα τριχάκια που πετάνε;

Και αυτά τα μυστικά μας αποκαλύπτει ο hair stylist Κωσταντίνος Αυγερινός εδώ! Με άλλα λόγια: δες εδώ τα βήματα για να κάνεις ένα top knot όπως οι stars!

Read More

And More