Μαλλιά στο ύψος των ώμων! 10 γιορτινά χτενίσματα με έμπνευση από τις stars!

Αυτή η περίοδος βρίσκει περισσότερες γυναίκες από ποτέ να έχουν μαλλιά στο ύψος των ώμων. Και έχω επιχειρηματολογία γι’αυτό: όλο το 2017 όλοι μιλούσαμε για το καρέ. Μάλιστα κάποιες το έκαναν κιόλας με αποτέλεσμα τώρα να έχουν ένα μήκος μαλλιών που αγγίζει τους ώμους και με τις γιορτές να πλησιάζουν δεν ξέρουν πώς να διαχειριστούν.

Αυτό είναι το ένα beauty group! Το άλλο είναι γυναίκες που έχουν αυτό το signature hair look χρόνια τώρα είτε γιατί το αγαπούν και το έχουν επιλέξει είτε γιατί… δεν έχουν άλλη επιλογή αφού τα μαλλιά τους δεν μακραίνουν άλλο.

No worries, girls! Συγκεντρώσαμε για εσάς δέκα διαφορετικά αλλά όλα εξίσου updated χτενίσματα που θα αναβαθμίσουν το στιλ και την διάθεσή σας εν όψει Χριστουγέννων. Διαλέξτε το αγαπημένο σας ή, γιατί όχι, και όλα!

Waves

Είναι το πιο δημοφιλές χτένισμα όχι μόνο για τα μεσαία αλλά για κάθε μήκος μαλλιών. Το μυστικό για να εξασφαλίσεις το αποτέλεσμα που θες είναι να χρησιμοποιήσεις ένα μεσαίου μεγέθους σίδερο και να τυλίγεις τα μαλλιά προς διαφορετικές κατυεθύνσεις ώστε να “μπλεχτούν”. Δηλαδή, όχι μόνο δεξιόστροφα ή μόνο αριστερόστροφα.

Crunchy curls

Εδώ τα μαλλιά έχουν μια wet αίσθηση. Το αποτέλεσμα δείχνει τέλειο σε μαλλιά που είναι σπαστά έτσι κι αλλιώς και για να τα εξασφαλίσεις θα χρειαστείς μια φισούνα και αρκετή ποσότητα mousse για μπούκλες που θα δώσουν αυτό το 90’s twist στο χτένισμά σου.

Almost wet

Με τις τάσεις στα μαλλιά να αγαπούν ολοένα και περισσότερο τα σγουρά ή/και πολύ σπαστά ήταν θέμα χρόνου να δούμε και wet look στα σπαστά και όχι μόνο στα εντελώς sleek όπως έχουμε συνηθίσει τόσα χρόνια. Αυτό το αποτέλεσμα το εξασφαλίζεις με gel για wet look και στεγνώνοντας τα μαλλιά σου με φορά προς τα πίσω.

Old Hollywood Vague

H Jen Atkin έκανε για μια ακόμη φορά το beauty θαύμα της! Αυτό το χτένισμα, όπως το είδαμε στην Kendall Jenner, είναι η τέλεια επιλογή για την βραδιά του ρεβεγιόν. Θα πρέπει, όμως, να έχεις την υπομονή να “δουλέψεις” με ρόλεϊ.

Back to… sleek!

Γιατί να επιλέξεις το ένα ή το άλλο χτένισμα όταν μπορείς να συνδυάσεις και τα δύο; Εδώ η Karlie Kloss με ελαφρύ σπάσιμο στο τελείωμα των μαλλιών της και μαλλιά τραβηγμένα προς τα πίσω στο μπροστινό μέρος. Must: το ελαφρύ χώρισμα και τα μαλλιά που τοποθετούνται πίσω από τα αυτιά.

90’s glam

Τα 90’s έχουν επιστρέψει και τα beach waves δεν είναι πλέον μονόδρομος αφού οι επιλογές σου σε hair styling με… blast from the past επιρροές είναι πολλές και πολύ διαφορετικές! Για να πετύχεις αυτές τις 90’s μπούκλες χρησιμοποίησε ένα λεπτό ψαλίδι, άφησε αρκετά εκατοστά κενό από τη ρίζα και τόνισε την φράντζα σου.

Messy Farrah Fawcett edition

Αν έχεις μαλλιά στο ύψος των ώμων και baby bangs αυτό το χτένισμα είναι τέλειο! Μάλιστα, μπορείς να το πετύχεις και από το προηγούμενο βράδυ πιάνοντας τα μαλλιά σου δυο πλεξίδες και λύνοντας. Έπειτα, θα χρειαστεί να κρεπάρεις την κορυφή.

Bouncy blowout

Το συγκεκριμένο είναι το signature χτένισμα της Kate Middleton αλλά στην Kerry Washington μας αρέσουν πολύ περισσότερο (Ορίστε! Το είπα!). Για να το πετύχεις θα χρειαστεί επίσης να εξοπλιστείς με υπομονή αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει! Κάνε κλικ εδώ για να δεις βήμα- βήμα πώς θα το κοπιάρεις!

Undone

Αν τα μαλλιά σου έχουν layers και αν το στιλ σου είναι grunge δεν θα χρειαστεί να κάνεις υπερβολές με το hair styling. Η Karlie Kloss μας δείχνει εδώ πώς τοποθετώντας από τη μια μεριά τα μαλλιά σου πίσω από τα αυτιά μπορείς να κερδίσεις πόντους sexiness και στιλ. Επίσης, για να σταθεροποιήσεις το χτένισμα τοποθέτησε μερικά τσιμπιδάκια στο χρώμα των μαλλιών σου κρυφά πίσω από το αυτί. Αν πάλι φοράς total black, μερικά απλά μαύρα τσιμπιδάκια θα γίνουν σύμμαχός σου!

Read More

And More