Πίσω στην κορυφή της σελίδας
23.11.2015 | 23:00
Νατάσα Μπερέκου - Tweet me @berekoukou

Μάντεψε ποιο χτένισμα επέστρεψε (και πρέπει να το κάνεις για να είσαι ενημερωμένη)!

Μάντεψε ποιο χτένισμα επέστρεψε (και πρέπει να το κάνεις για να είσαι ενημερωμένη)!
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

Αυτό το beauty νέο έχει δύο σκέλη:
-Σκέλος α) η Kendall Jenner έκανε την εμφάνισή της στα American Music Awards με αφέλειες και ήταν υπερφανταστική (κατά πάσα πιθανότητα φοράει κουμπωτές αφέλειες κι εδώ μπορείς να δεις πού τις βρίσκεις, πώς τις φοράς και άλλα info!).
- Σκέλος β) η Kendall Jenner επέλεξε ένα συγκεκριμένο χτένισμα για να σετάρει τις αφέλειές της. Και το ίδιο χτένισμα έκανε και η JLO και η Ariana Grande και άρα μιλάμε για mini trend.

Για μια στιγμή: αυτό το χτένισμα έπαιζε πααααααααρααααααα πολύ πριν καναδυό χρόνια, τόσο που είχαμε βαρεθεί να το βλέπουμε παντού μπροστά μας, μέχρι που αποσύρθηκε. Και εμφανίστηκε και πάλι στα προχθεσινά American Music Awards άρα εκτός από mini trend μιλάμε για μεγάλη επιστροφή.

Μαντεύεις ποιο είναι το χτένισμα που επέστρεψε;


Kendall JennerJLO


Ariana Grande

Πρόκειται, λοιπόν, για το top knot, εκείνο τον κότσο που είναι πιασμένος ακριβώς στην κορυφή του κεφαλιού και δίνει αυτή την messy αίσθηση. Η ερώτηση είναι: σκέφτεσαι να το κάνεις ή το έχεις βαρεθεί; Απάντησε στο poll!
Last chance info: Αν και πρόκειται για ένα πραγματικά πανεύκολο χτένισμα, δες εδώ τα how to για να το κάνεις!Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10