Μαντήλια στα μαλλιά! Τα μεγαλύτερα it girls σου δείχνουν πώς να τα φορέσεις!

Το καλοκαίρι το πολύ styling δεν έχεις και πολύ θέση στην ζωή μας! Δεν έχει νόημα να κάνεις το τέλειο ίσιωμα ή τις πιο στιλιζαρισμένες μπούκλες του κόσμου γιατί το καλοκαίρι είναι η γιορτή της ελευθερίας και της φυσικής ομορφιάς.

Το πρώτο πράγμα ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ στην βαλίτσα μου και άρα μαζί μου στις διακοπές είναι το πιστοάκι μαλλιών (το δεύτερο είναι το make up, αλλά αυτό είναι μια άλλη συζήτηση!). Γιατί πρέπει να εκμεταλλευτείς αυτές τις μέρες για να αφήνεις τα μαλλιά σου να στεγνώνουν φυσικά και να κάνεις μπόλικες ενυδατικές μάσκες και καθόλου styling! Είναι σαν μαζί με εσένα να στέλνεις και τα μαλλιά σου διακοπές, όπως ακριβώς και η λογική του να αφήνεις τα νύχια σου άβαφα (aka honeymoon manicure και μπορείς να διαβάσεις όλα τα οφέλη εδώ)!

Οι ερωτήσεις, βέβαια, οι δικές σου από την άλλη μεριά είναι και εύλογες και αναπόφευκτες: και με τα μαλλιά μου που φριζάρουν τι θα κάνω; Και με το styling πώς θα το σώσω; Ή κάτι τύπου: κι επειδή πηγαίνω διακοπές πρέπει να δείχνω και… παρατημένη; Τίποτα απ’ όλα αυτά! Το μαντήλι είναι το no 1 προϊόν styling του καλοκαιριού και τα μεγαλύτερα it girls το ξέρουν!

Κάνε κλικ εδώ και δες 18 τρόπους να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου αυτό το καλοκαίρι και να αποκτήσεις στιλ μέχρι να πεις scarf!

Read More

And More