Είναι παντού! Το χτένισμα που πρέπει να κάνεις οπωσδήποτε μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Είναι η δεύτερη φορά σε λιγότερο από ένα μήνα που βλέπουμε το ίδιο χτένισμα και σε ένα ακόμη top model παύλα beauty icon. Το χτένισμα είναι οι pigtails πλεξίδες που βλέπεις παραπάνω και το top model αυτή την φορά είναι η Lily Aldridge που επίσης βλέπεις παραπάνω.

/

Το concept εδώ είναι: αν αποφασίσεις να φορέσεις κάτι ultra sexy ισορρόπησε το αποτέλεσμα του outfit σου επιλέγοντας ένα χτένισμα που να είναι αρκετά πιο girly. Και τίποτα πιο girly από αυτό εδώ (τόσο girly που τελικά το αποτέλεσμα είναι διπλά sexy αν-βγάζεις-κάποιο-συμπέρασμα-από-αυτή-την-πρόταση).

Και, όπως σου είπα, δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε αυτό το χτένισμα! Μερικές εβδομάδες πριν το έκανε και η Bella Hadid

Και χωρίς κανέναν δισταγμό- δεύτερη σκέψη ή ότι αυτό το χτένισμα πρέπει να το κάνεις οπωσδήποτε μέχρι το τέλος της εβδομάδας!

Και το εννοώ ότι πρέπει να το κάνεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας και μόνο αν το κάνεις θα δεις πόσο υπερφανταστικό και πόσο “θα κολλήσεις μαζί του” χτένισμα είναι! Ρώτα κι εμένα!

LAST CHANCE INFO: Αυτό το χτένισμα το έκανε την περασμένη εβδομάδα και μια ακόμη πολύ, πολύ διάσημη. Ένα κορίτσι που όλος ο beauty κόσμος μιλάει γι’αυτό. Μαντεύεις ποια; Δες εδώ!

Read More

And More