Θέλεις να δεις αν σου πάνε οι αφέλειες χωρίς να τα κόψεις; Δες εδώ!

Την χρονιά που πέρασε οι αφέλειες είχαν την τιμητική τους. Να καναδό παραδείγματα:
– Αφέλειες έκοψε η Kate Middleton. Δες εδώ.
– Αφέλειες έκοψαν μέχρι και οι σγουρομάλλες. Δες εδώ.

Αλλά και η χρονιά που έρχεται θα έχει αφέλειες. Κι εσύ σε αντίθεση με την Kate Middleton ή τις σγουρομάλλες δεν θα χρειαστεί να τις κόψεις αν δεν θες.

Ο μάγος των μαλλιών Eugene Souleiman που είναι και official hair stylist της Wella και της σειράς EIMI (για την ιστορία είχα την τεράστια τιμή να τον γνωρίσω σε καναδυό ταξίδια όπως αυτό εδώ) δημιούργησε για τον οίκο Acne και το ανοιξιάτικο show του ένα χτένισμα που α) θα θες να αντιγράψεις β) δημιουργεί αφέλειες εκεί που δεν υπάρχουν!

Το παρασκήνιο:
Η μουσική ανέκαθεν ήταν πηγή δημιουργικής έμπνευσης και ο οίκος Acne Studios προχώρησε αυτή την έμπνευση ακόμη περισσότερο για την επίδειξη της σεζόν άνοιξη/καλοκαίρι 2016. Εμπνευσμένος από το mash up της συλλογής από χρώματα pop art με μια δόση rock ‘n’ roll, ο Eugene Souleiman δημιούργησε ένα εντυπωσιακό στυλ με πολλαπλές υφές στο οποίο συνδύασε την άγρια δύναμη του ροκ με μια φράντζα σε ύφος techno εμπνευσμένη από ταινίες επιστημονικής φαντασίας.
«Η συλλογή είναι εμπνευσμένη από τη μουσική, γι’ αυτό είχαμε πολλές διαφορετικές μουσικές επιρροές, μεταξύ αυτών και ενός δικού μου ειδώλου της ροκ, του Lemmy από τους Motorhead. Δίνουμε στα κορίτσια αληθινή υπόσταση και δύναμη. Υπάρχει ένα πολύ ισχυρό μήνυμα που το κοινό λαμβάνει μέσα στα πρώτα δύο δευτερόλεπτα που τα κορίτσια περπατούν στη σκηνή. Είναι ένα πραγματικό «tour de force».



Η βασική τεχνική:

Αρχικά, ο Eugene χώρισε το επάνω τμήμα των μαλλιών από κάθε αυτί τραβώντας το σε μια σφιχτή αλογοουρά στο επάνω μέρος του κεφαλιού. Για να δώσει ένα πολύ λείο φινίρισμα high-tech, ψέκασε πολύ σπρέι EIMI Absolute Set πριν και κατά τη διάρκεια του styling. Κάθε μοντέλο είχε μια βαριά, pop art φράντζα – το κεντρικό σημείο του look – στην οποία ο Eugene έδωσε ακόμη περισσότερη υφή και ένα ανεπιτήδευτο φινίρισμα χρησιμοποιώντας το EIMI Texture Touch.
«Δημιουργήσαμε αυτή την πολύ βαριά, ίσια, στρογγυλεμένη φράντζα, ώστε το μήνυμά μας να είναι ξεκάθαρο και να το λάβετε αμέσως τη στιγμή που τα κορίτσια θα ανέβουν στην πασαρέλα. Είναι πολύ άμεσο. Στη συνέχεια, για να δημιουργήσουμε μια αντίθεση με αυτήν την αυστηρή φράντζα, δημιουργήσαμε άγρια, ατημέλητη υφή στις άκρες χρησιμοποιώντας τα προϊόντα EIMI Ocean Spritz και Dry Me.»
Για να εδραιώσει την άγρια, ροκ αίσθηση των μαλλιών, ο Eugene ψέκασε EIMI Ocean Spritz και στέγνωσε υπερβολικά τις άκρες των μαλλιών. Στο τέλος, χρησιμοποίησε το EIMI Dry Me για να δημιουργήσει ένα πολύ ελαφρύ, ανεπιτήδευτο αποτέλεσμα. Συνδύασε λεία μαλλιά στην κορυφή του κεφαλιού και ανάλαφρα μήκη για να δημιουργήσει ένα εντυπωσιακό look με αντίθετες υφές που έδωσε στα μοντέλα αληθινή σκηνική παρουσία.

Πώς σου φαίνεται; Εμάς έχει ήδη μπει στη λίστα των χτενισμάτων που θα δοκιμάσουμε ά-με-σα!

LAST CHANCE INFO:
Ξέρεις ότι υπάρχουν κουμπωτές αφέλειες που μπαίνουν και βγαίνουν; Δες εδώ πού θα τις βρεις και πόσο κοστίζουν!

Read More

And More