Τέλεια ιδέα για τα μαλλιά σου! Κάνε twist στη χωρίστρα σου!

Το λέω τόσο συχνά πλέον που μπορώ να το ορίσω ως μότο αυτής εδώ της στήλης: γιατί να κάνεις βαρετά μαλλιά όταν μπορείς να κάνεις αυτά τα μαλλιά;

Και να μια τέλεια ιδέα που μπορείς να κάνεις πανεύκολα και μόνη στο σπίτι σου και να εισπράξεις ένα σωρό κομπλιμέντα: αντί να κάνεις την χωρίστρα σου με τον γνωστό τρόπο, πάρε μια λεπτή τούφα κατά μήκος της χωρίστρας σου, ψέκασέ την με λακ, στριφογύρισέ την ώστε να δημιουργήσεις ένα σφιχτό twist και στερέωσε την άκρη της με τσιμπιδάκια.

Την έμπνευση μας έδωσε ο Peter Gray, lead stylist της Moroccanoil, που δημιούργησε αυτά τα μαλλιά για λογαριασμό του Esteban Cortazar στο πλαίσιο της Fall/Winter 2016 collection και που μπορείς να δεις παρακάτω σε χορταστικές δόσεις…

Στα πρακτικά, aka πώς να κάνεις αυτό το χτένισμα βήμα- βήμα:

– Ξεκίνησε δημιουργώντας μία έντονη χωρίστρα στο πλάι και χωρίστε τα μαλλιά σε δύο ίσα τμήματα.
– Εφάρμοσε το Moroccanoil Luminous Hairspray στο 75% των μαλλιών για να αποκτήσεις ένα τραχύ εφέ και βούρτσισε τα με φορά προς το πίσω μέρος του κεφαλιού.
– Ψεκάσε με το Moroccanoil Glimmer Shine για να ενισχύσεις το λαμπερό εφέ.
– Κράτησε την άλλη πλευρά λεία και ογκώδη με μαλλιά να πετάνε.
– Πιάσε μία ξεκάθαρη αλογοουρά στο πίσω μέρος του κεφαλιού και εφάρμοσε το Moroccanoil Styling Gel για να κρατήσεις τα μαλλιά. Στη συνέχεια, φτιάξε ένα κότσο στο πίσω μέρος του κεφαλιού και “εγκλώβισε” τα μαλλιά με ένα λευκό λαστιχάκι.
– Για να τονίσεις τον διαχωρισμό των μαλλιών, στριφογύρισε μία μικρή τούφα και ένωσέ την με την αλογοουρά.

Read More

And More