Τι μαλλιά θα κάνουμε τα Χριστούγεννα; Η top hair expert Αθηνά Τζάνετ Κορώση απαντά!

Η Αθηνά Τζάνετ Κορώση είναι από τις αγαπημένες μας color & styling expert. Και μια επίσκεψη στο hair salon της στο Κολωνάκι αρκεί για να διαπιστώσεις και η ίδια όλους τους λόγους! Στην ίδια, λοιπόν, απευθυνθήκαμε για να μας απαντήσει στην πιο συχνή ερώτηση που φτάνει στο TLIFE τελευταία και εν όψει γιορτών. Και αυτή η ερώτηση έχει να κάνει με τα χρώματα και τα χτενίσματα που θα φορεθούν περισσότερο τα Χριστούγεννα ή αλλιώς “τι μου προτείνετε να κάνω στα μαλλιά μου για τις γιορτές!”.

Να, λοιπόν, τι μας απάντησε η Color & styling expert Αθηνά Τζάνετ Κορώση.

” Δώστε χρώμα στις γιορτινές σας εμφανίσεις. Ξεκινήστε από την υπηρεσία χρώματος η οποία εστιάζει στις ανάγκες σας δημιουργώντας εξατομικευμένα looks. Το χρώμα αναδεικνύει την προσωπικότητα κάθε γυναίκας με μοναδικό τρόπο. Τα άριστης ποιότητας υλικά αναμιγνύονται με αποχρώσεις μόδας που ταιριάζουν αποκλειστικά σε κάθε γυναίκα και αναδεικνύουν το προσωπικό της στυλ.
Χρώματα φωτεινά, λευκά, ασημί, καραμελένιες αποχρώσεις, μοναδικά καστανά μπίτερ αποχρώσεις, τεχνική bronde, sombre, balayage μπορούν να συνοδεύσουν τα γιορτινά σας χτενίσματα. Χαμηλά σινιόν chic & simple, αλογοουρές δεμένες με κρίκους και ιδιαίτερα αξεσουάρ, finger waves και χαλαροί κυματισμοί για πιο κοσμοπολίτικο look”.

Read More

And More