Χρειάζεσαι μόλις τρία λεπτά στο μπάνιο σου με το νέο conditioner Pantene για να δεις τι θα συμβεί!

Προτού ξεκινήσω να σου γράφω αυτό το post έκανα ένα πρόχειρο gallop στα κορίτσια στο γραφείο με το εξής ερώτημα: “εσείς πόσο κάθεστε στο μπάνιο σας όταν έχετε λούσιμο και ντους;”. Ο μέσος όρος που προέκυψε από το gallop μου ήταν 15 λεπτά. Και, όμως, από αυτά τα 15 αρκούν μόλις 3 για να δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται!

Και τώρα ξεκινάει η προσωπική μου beauty αφήγηση: τα μαλλιά μου θεωρητικά (και πρακτικά) δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες: είναι κανονικά προς λιπαρά αλλά υγιέστατα, δεν χρησιμοποιώ θερμαντικά εργαλεία παρά μόνο κάποιες φορές μέσα στον χειμώνα, κάνω εντατικά μάσκες και τα έχω βάψει μια φορά στην ζωή μου στο λύκειο που σημαίνει σχεδόν δύο δεκαετίες πριν. Οπότε, όποιο λανσάρισμα αφορά μαλλιά το βρίσκω ενδιαφέρον σε ένα… αλτρουιστικό επίπεδο: για να σου μεταφέρω την πληροφορία. Γιατί πραγματικά τα δικά μου μαλλιά μου είναι τα πιο καλόβολα μαλλιά του κόσμου! Εξαίρεση: το λανσάρισμα για το οποίο θα σου μιλήσω εδώ!

3 λεπτά μόνο! Το νέο θαυματουργό conditioner του Pantene δεν χρειάζεται περισσότερο χρόνο!

Πριν λίγο καιρό ήμασταν καλεσμένες του Pantene στο Cape Sounio σε ένα… αποτοξινωτικό διήμερο με yoga, υπέροχη διατροφή και ξεκούραση. Κι ενώ χρειάζεσαι κάποιες μέρες για να ξεκουραστεί το σώμα σου, το μυαλό σου να αδειάσει και να δεις το ευεργετικό αποτέλεσμα της σωστής διατροφής στην επιδερμίδα σου, χρειάζεσαι μόνο 3 λεπτά με το ολοκαίνουργιο conditioner Pantene Pro-V στο μπάνιο σου για να δεις τα μαλλιά σου να αλλάζουν!

Σε αυτό το ταξίδι, λοιπόν, οι beauty editors μάθαμε για το ολοκαίνουργιο 3 Minutes Miracle, ένα conditioner που μόλις σε τρία λεπτά μπορεί να επανορθώσει τη φθορά που έχουν υποστεί τα μαλλιά σου σε τρεις μήνες από το συνεχές styling, τις βαφές, το πιστολάκι και όλα όσα εγώ δεν κάνω! Το μυστικό βρίσκεται στο γεγονός ότι το ολοκαίνουργιο conditioner Pantene Pro-V περιέχει 2 φορές περισσότερο μαλακτικά συστατικά σε σχέση με τα κανονικά Pantene conditioners, προκειμένου να χαρίσει μοναδική απαλότητα και λάμψη στα μαλλιά επιδιορθώνοντας το φριζάρισμα και τις κατεστραμμένες άκρες. Επίσης, το Νέο Pantene Θαυματουργό conditioner 3 λεπτών συνδυάζεται με τη τεχνολογία Smart που διαβάζει τις «ανάγκες» των μαλλιών και ανταποκρίνεται στα διαφορετικά επίπεδα φθοράς τους ενώ νέα συστατικά όπως η ιστιδίνη, διεισδύει στην δομή της τρίχας, μειώνοντας τα οξειδωτικά ορυκτά βοηθώντας τα μαλλιά να είναι δυνατά από το εσωτερικό τους.

Όλα αυτά μπορεί να σου ακούγονται πολύ θεωρητικά αλλά θα χρειαστείς μόνο τρία λεπτά με το νέο conditioner Pantene Pro-V στο μπάνιο σου για να δεις τα μαλλιά σου να μεταμορφώνονται! Όπως σου είπα τα δικά μου μαλλιά δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες αλλά μόλις δοκίμασα το 3 Minutes Miracle Aqua Light διαπίστωσα πως ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο: τα μαλλιά μου ήταν πολύ πιο απαλά, πολύ πιο λαμπερά και παρά το γεγονός ότι έχω λιπαρή τρίχα τα αισθάνθηκα και πιο απαλά από ποτέ (Σ.Σ το γεγονός ότι έχεις λιπαρά μαλλιά δεν σημαίνει ότι δεν χρειάζεσαι conditioner! Αντίθετα, αφήνοντάς τα χωρίς conditioner αυξάνεις την αφυδάτωσή τους!).

Και αν το δικό μου review δεν είναι αρκετό, κράτησε και αυτό: το 3 Minutes Miracle είναι το conditioner που θα βρεις και στο μπάνιο της Selena Gomez και να τι έχει δηλώσει γι’αυτό: “Είμαι ενθουσιασμένη με το Νέο Pantene Θαυματουργό conditioner 3 λεπτών! Χαίρομαι που μπορώ να το χρησιμοποιώ σε καθημερινή βάση μετά από το λούσιμο και που μπορεί να επανορθώσει τα μαλλιά μου σε 3 μόλις λεπτά! Η νέα φόρμουλα με τη Smart τεχνολογία δυναμώνει και επανορθώνει τα σημεία φθοράς, ξεπλένεται εύκολα και μπορώ να το χρησιμοποιήσω από τη ρίζα ως τις άκρες αφήνοντας τα μαλλιά δυνατά και υγιή. Είναι το νέο μου μυστικό ομορφιάς!”.

Το 3 Minutes Miracle, το ολοκαίνουργιο και θαυματουργό conditioner από το Pantene Pro-V, θα το βρεις στις εξής σειρές:
3MM ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ
3ΜΜ ΑΠΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ
3ΜΜ AQUA LIGHT
3MM ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΧΡΩΜΑΤΟΣ

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου τον ιστότοπο http://www.pantene.gr/el-gr και τη σελίδα στο FB https://www.facebook.com/PanteneGreece/ και τη σελίδα Instagram: Pantene.Greece

Read More

And More