Τι να βάλεις στο νεσεσέρ των διακοπών σου για τέλεια μαλλιά!

Είμαι εγώ αυτή η beauty editor που έχει εμμονή με τα μαλλιά! Και είμαι η ίδια που θα σου κουνήσω επιδεικτικά το δάχτυλο και θα σου πω: μην τολμήσεις να κλείσεις το νεσεσέρ των διακοπών σου αν δεν βάλεις πρώτα μια εξειδικευμένη σειρά μαλλιών για τον ήλιο.

Ναι, ακριβώς όπως η επιδερμίδα μας έτσι και τα μαλλιά μας ταλαιπωρούνται τους καλοκαιρινούς μήνες από τον ήλιο, τη θάλασσα, το αλάτι, το χλώριο. Και αυτό έχει ως αποτέλεσμα επιστρέφοντας από τις διακοπές σου να κλείνεις ραντεβού στο κομμωτήριο για να κόψεις τα μικρά σου μαλλιά!

Μερικά δύο- τρία απλά μυστικά (που εφαρμόζω και η ίδια) θα σε βοηθήσουν να κάνεις αυτό το ραντεβού αλλά χωρίς να χρειαστεί να κόψεις από τις άκρες σου!
– Μετά από κάθε βουτιά στη θάλασσα ξέπλυνε τα μαλλιά σου με νερό. Ξέρω πως τα beach waves που θα δημιουργηθούν μετά σε βάζουν σε πειρασμό αλλά το αλάτι που μένει στα μαλλιά σου τα αφυδατώνει!
– Λούσου καθημερινά (για τους ίδιους λόγους!)
– Άφησε πίσω το πιστολάκι! Μαζί με εσένα στείλε και τα μαλλιά σου διακοπές και άφησέ τα όλο αυτό το διάστημα να στεγνώνουν φυσικά από τον αέρα και χωρίς να τους κάνεις styling. Έχεις έναν ολόκληρο χειμώνα (ουπς! Απαγορευμένη λέξη!) μπροστά σου για να κάνεις styling!
– Επένδυσε στην σωστή σειρά με φίλτρα UV και super θρεπτικά συστατικά που αναπληρώνουν την αφυδάτωση από την θάλασσα και τον ήλιο. Τέτοια σειρά είναι και η Sun από την Wella Professionals στην χαρακτηριστική κίτρινη συσκευασία με σαμπουάν, conditioner και αντηλιακό spray μαλλιών που μαλακώνει και προστατεύει τα μαλλιά.

Και μην ξεχνάς! Αντηλιακό οπωσδήποτε και στα μαλλιά σου! Υποφέρουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που υποφέρει και η επιδερμίδα σου όταν την εκθέτεις στον ήλιο χωρίς αντηλιακό!

Read More

And More