Το καλύτερο χτένισμα της εβδομάδας (και είναι μόνο Δευτέρα)!

Σε περίπτωση που σου έχει διαφύγει, η Rooney Mara είναι το νέο μας hair icon! Γιατί τον τελευταίο καιρό φροντίζει σε κάθε red carpet event να τραβά τα φλας πάνω της με το χτένισμά της.

Η αρχή έγινε στα Golden Globes με την διπλή πλεξίδα (το δοκιμάσαμε σε εμάς και μπορείς να τσεκάρεις εδώ πώς δείχνει!) και η συνέχεια έρχεται με τα SAG Awards και την διπλή κοτσίδα. Το καλύτερο part; Μπορείς να την κάνεις και μόνη σου γιατί γίνεται πα-νεύ-κο-λα!

A modern take on the classic ponytail for the one and only #rooneymara for the #sagawards tonight. #doubleponytail #ponytail #sleek #hairbyadir

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Adir Abergel (@hairbyadir) στις


Το αποτέλεσμα οφείλεται οοοολο στον κομμωτή της Adir Abergel ο οποίος έδωσε στο αμερικάνικο allure όλα τα info βήμα- βήμα. “Κάναμε ένα χτένισμα με ένα διαφορετικό twist στο κλασικό ponytail. Πρόκειται για μια διπλή κοτσίδα που είναι πολύ sleek και με αρχιτεκτονικές γραμμές”.

Από την θεωρία στην πράξη: ξεκίνησε βάζοντας mousse σε όλα τα μαλλιά κι έπειτα τα στέγνωσε απομακρύνοντάς τα από το πρόσωπο. Όταν τα μαλλιά στέγνωσαν έκανε πρέσα ώστε να εξασφαλίσει περισσότερη λάμψη και χώρισε τα μαλλιά με μια οριζόντια χωρίστρα από το ένα ύψος του αυτιού στο άλλο. Έπιασε τα μισά μαλλιά πάνω σε μια σφιχτή κοτσίδα κι έπειτα δημιούργησε μια δεύτερη μερικά εκατοστά πιο κάτω από την πρώτη. Ένωσε τις δύο κοτσίδες και ολοκλήρωσε με spray λάμψης.

Κι επειδή αυτή την κοτσίδα όπως βλέπεις παραπάνω στην είχαμε δείξει καιρό πριν μπορείς να κάνεις κλικ εδώ και να δεις πώς γίνεται βήμα προς βήμα. Bonus info: δείχνει ακόμη πιο υπέροχη αν έχεις sombre στην ρίζα, δηλαδή είναι ελαφρώς πιο σκούρα σε σχέση με τα μήκη.

Read More

And More