Το προϊόν που χρησιμοποιεί στα μαλλιά της η Chiara Ferragni ήρθε επιτέλους στην Ελλάδα!

Αυτό το beauty μυστικό το ξέρω εδώ και αρκετούς μήνες όταν πήγαμε να συναντήσουμε την Chiara Ferragni στην Μαδρίτη για ένα press event. Και είναι το ίδιο beauty μυστικό που θα σε κάνει να αποκτήσεις τα υπέροχα μαλλιά της (μιας και το να αποκτήσεις τους followers της στο instagram είναι κάτι ακατόρθωτο)!

Στην συνέντευξη που είχαμε κάνει μαζί τότε είχε πει πως ένα προϊόν που δεν αποχωρίζεται ποτέ και έχει πάντα στα ταξίδια της είναι οι Αμπούλες Επανόρθωσης 1 λεπτού από το Pantene Pro-V. Το καλύτερο part; Οι αμπούλες αυτές ήρθαν επιτέλους στην Ελλάδα!

Πρόκειται για μια εντατική θεραπεία 1 λεπτού, που επανορθώνει τα σημάδια φθοράς 6 μηνών, σε μόλις 1 λεπτό, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και χαρίζοντας δυνατά, λαμπερά, υγιή μαλλιά. Είναι ιδανική αν έχεις άτονα, φθαρμένα ή πολύ αδύναμα μαλλιά και πρόκειται για το must have σου ειδικά το καλοκαίρι που τα μαλλιά φθείρονται και ταλαιπωρούνται από τον ήλιο!

Μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρεις για την Chiara Ferragni και τα μαλλιά της, όπως μας τα αποκάλυψε στην σύνέντευξη!


– Για την Chiara, τα μαλλιά παίζουν σημαντικό ρόλο στη συνολική εμφάνιση κάθε γυναίκας. Την χαρακτηρίζουν από την πρώτη ματιά. Όχι τόσο για την εντύπωση που δίνει εκείνη στο κόσμο και το περιβάλλον της, όσο για την αυτοπεποίθηση που προσφέρουν στην ίδια, συνολικά.

– Της αρέσει το φυσικό look στα μαλλιά, κάτι το οποίο θεωρεί ότι την χαρακτηρίζει και το στιλ της το διαμορφώνει ανάλογα με τη διάθεσή της και όχι την κατάσταση που βρίσκονται τα μαλλιά της.

– Στο TheBlondeSalad.com ή σε δημοσιεύσεις της στο Instagram, της αρέσει να «παίζει» με φυσικές όψεις μαλλιών, που βοηθούν και στην επίτευξη ενός φυσικού βλέμματος. Θέλει να έχει πάντα δυνατά, λαμπερά, υγιή μαλλιά και για το λόγο αυτό επιλέγει το Pantene.

– H δουλειά της είναι πολύ απαιτητική, μπορεί να κάνει πάνω από 12 ταξίδια την εβδομάδα, αλλάζοντας look και χτενίσματα έως και 5 φορές την ημέρα. Είναι παθιασμένη με τη μόδα και την ομορφιά και αποτελεί έμπνευση για εκατομμύρια γυναίκες παγκοσμίως. Τον τελευταίο καιρό αγαπάει τις πλεξούδες και τις φυσικές αποχρώσεις στα μαλλιά της.

– Χρησιμοποιεί Pantene από την ηλικία των 9, αφού αυτό ήταν το brand που χρησιμοποιούσε η οικογένειά της. Το Pantene ήταν πάντα το σημείο αναφοράς της σχετικά με την περιποίηση των μαλλιών της, γιατί την βοηθά να τα διατηρεί δυνατά και υγιή, όπως απαιτεί η δουλειά της. Το μυστικό της όμως για την περιποίηση των μαλλιών της είναι η αμπούλα Pantene, που επανορθώνει τα σημάδια φθοράς 6 μηνών σε μόλις 1’ και αποκαθιστά τη δύναμη και τη λάμψη τους. Γιατί για την Chiara, τα υγιή μαλλιά σημαίνουν τα πάντα. Αποτελούν την καλύτερη βάση για να δημιουργήσει κανείς τα καλύτερα χτενίσματα. Η υγεία λάμπει στα μαλλιά και είναι το καλύτερο σημείο εκκίνησης για κάθε στιλ και κάθε σεζόν. Μερικές φορές αναρωτιέται και η ίδια πως αντέχουν τα μαλλιά της όλες αυτές τις εναλλαγές στο styling, τη θερμότητα και τη συστηματική χρήση συσκευών styling! Για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί εντατικά την αμπούλα επανόρθωσης Pantene, που θρέφει τα μαλλιά της κατά τη διάρκεια αυτών των απαιτητικών περιόδων και επιμένει σε ένα καθημερινό, συστηματικό πρόγραμμα περιποίησης, όπου κι αν βρίσκεται στον κόσμο.

– Οι καλύτερες συμβουλές της για τέλεια εμφάνιση, από την κορυφή ως τα νύχια:
1. Να είσαι ο εαυτός σου.
2. Να έχεις υγιή μαλλιά.
3. Να νιώθεις άνετα με ό,τι φοράς.
4. Να εμπνέεσαι! Η έμπνευση μπορεί να έρθει από το πουθενά…
5. Να μην φοβάσαι να φτιάξεις τους δικούς σου κανόνες.

Quote
“Τα μαλλιά μου εμπνέουν την εμφάνισή μου και την ολοκληρώνουν. Κατά ένα μεγάλο ποσοστό, σε αυτά οφείλω το που βρίσκομαι σήμερα. Με βοηθούν να νιώθω και να δείχνω δυνατή, ό,τι κι αν φοράω! Το γεγονός ότι είναι υγιή και μπορούν να μεταμορφώνονται από τη μια στιγμή στην άλλη, με γεμίζει αυτοπεποίθηση.”

Διάβασε την αποκλειστικά συνέντευξη με την Chiara Ferragni εδώ!

Read More

And More