Wash & Go 5 σε 1: το σαμπουάν που φροντίζει για τα τα μαλλιά της οικογένειας όπως η μαμά!

Όταν έχεις οικογένεια ξέρεις πως θα πρέπει να βάλεις στη λίστα σου καναδυό διαφορετικά σαμπουάν για να καλύψεις τις ανάγκες κάθε μέλους της. Γιατί είσαι μαμά και θες να τους φροντίζεις όλους, όπως μόνο εσύ ξέρεις! Εσύ, H MIA MAMA που τους φροντίζει όλους!

Το Wash & Go, λοιπόν, το πρώτο 2 σε 1 προϊόν περιποίησης μαλλιών που συνδύασε το σαμπουάν και το conditioner πριν πολλά χρόνια, εμπνέεται από τη μαμά και δημιουργεί το πρώτο 5 σε 1 σαμπουάν! Ακριβώς όπως η μαμά που έχει να ανταποκριθεί σε πολλαπλούς ρόλους και φροντίζει για όλους έτσι και το ολοκαίνουριο 5 σε 1 Wash & Go φροντίζει κάθε μέλος της οικογένειας με 5 διαφορετικά οφέλη. Έτσι, σου εξασφαλίζει:
– Καθαρά μαλλιά
– Απαλότητα
– Περιποίηση
– Φρεσκάδα
– Ευκολοχτένιστα μαλλιά
και όλα τα παραπάνω εξασφαλίζονται με φυσικά συστατικά και σε προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια!

WASH & GO 5 ΣΕ 1: ΟΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΜΑΣ ΝΕΕΣ ΣΕΙΡΕΣ!
Η οικογένεια του Wash & Go 5 σε 1 που για περισσότερο από 20 χρόνια τώρα μπαίνει σε κάθε σπίτι εμπλουτίζεται και με δύο ολοκαίνουριες σειρές που θα λατρέψεις! Κράτησε σημειώσεις και επίλεξε αυτό που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες:

– Chamomile για καθημερινή περιποίηση

Το χαμομήλι είναι γνωστό για τις καταπραϋντικές και τις θεραπευτικές του ιδιότητες ενώ επίσης διατηρεί τη φυσική ισορροπία της επιδερμίδας. Με εντατική χρήση τα μαλλιά σου γίνονται πιο λαμπερά και απαλά ενώ παράλληλα αντιμετωπίζεις και το φριζάρισμα. Ιδανικό για καθημερινό λούσιμο.

– Μέλι για λάμψη

Το μέλι είναι χρόνια τώρα αγαπημένο συστατικό στην κοσμετολογία και γνωστό για την ενυδατική και καταπραϋντική του δράση. Τα μαλλιά σου θα το λατρέψουν, ειδικά αν έχεις ανάγκη από ενυδάτωση!

Βρες το δικό σου και απόκτησε τέλεια, λαμπερά, υγιή μαλλιά! Ένα αποτέλεσμα που μόνο η μαμά μπορεί να εξασφαλίσει 😉

Επισκέψου την επίσημη σελίδα του Wash & Go στο Facebook και μάθε περισσότερα!

Read More

And More