We love hair! Το κομμωτήριο στο The Mall Athens που θα γίνει ο beauty παράδεισός σου!

Είναι δύο πράγματα που λατρεύουμε οι γυναίκες: το shopping και το να αφηνόμαστε στα χέρια ενός (ή/και περισσότερων) experts για να μας κακομάθουν. Και υπάρχει αυτή η φανταστική ιδέα σε αυτό το φανταστικό μέρος που λειτουργεί και ως γυναικείος παράδεισος και που μπορείς να πετύχεις δύο στα δύο. Το έζησα!

Πριν λίγες μέρες επισκέφτηκα το The Mall Athens στο Μαρούσι και μετά από 4815 ώρες (τυχαίος αριθμός) shopping and window shopping κατέληξα στο We love hair! Στο ισόγειο του The Mall, λοιπόν, μπορείς να κάνεις το χτένισμα της τελευταίας στιγμής γιατί το βράδυ έχεις έξοδο, να βάψεις τα μαλλιά σου, να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου με super sleek μαλλιά, να κάνεις μανικιούρ, ακόμη και μακιγιάζ (ειδικά αν αυτή η έξοδος είναι σημαντική ;).

Στο We love hair, εξάλλου, σε περιμένει μια ομάδα από experts οι οποίοι καθημερινά υποδέχονται δεκάδες γυναίκες και γνωρίζουν πολύ καλά τι ζητάει η καθεμία από εμάς! Επίσης, δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η Μυρτώ Καβαλιεράτου, ιδιοκτήτρια του κομμωτηρίου We love hair, γεννήθηκε μέσα στον χώρο αφού τόσο ο πατέρας της όσο και ο παππούς της υπήρξαν ηγέτες.

Επίσης, το We Love Hair βρίσκεται στο μεγαλύτερο Mall στην Ελλάδα οπότε δεν γίνεται να μην απολαύσεις κι εδώ το shopping σου! Γιατί εδώ θα βρεις όλα τα προϊόντα της αγαπημένης L’Oréal Professionnel και αν ψάχνεις και καναδυό ιδέες για να επενδύσεις: το συλλεκτικό Brazil Fantasy Steampod είναι μια αγορά που θα σου κάνει απόσβεση και πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και την ολοκαίνουρια σειρά Pro Fiber που δεν είναι μια ακόμη σειρά. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για την πρώτη περιποίηση επανόρθωσης της φθοράς για φροντίδα μεγάλης διάρκειας που ξεκινά στο κομμωτήριο και ενεργοποιείται συνεχώς με τα προϊόντα που θα πάρεις μαζί σου στο σπίτι και που θα σου προτείνει ο κομμωτής σου. Bonus info: μυρίζουν υπέροχα πέραν της δράσης που έχει στα μαλλιά σου!

Θέλεις να μάθεις περισσότερα για το We love hair, το πιο hot beauty spot στο The Mall Athens, όπως το οραματίστηκε και το δημιούργησε η ιδιοκτήτριά του, Μυρτώ Καβαλιεράτου. Πάτησε play στο βίντεο παρακάτω…

Read More

And More