Ήρθε στην Ελλάδα το απόλυτο gadget για μπούκλες και beach waves!

Υπάρχει ένα beauty gadget στο οποίο πέφτω πάνω συνεχώς όταν γκουκλάρω θέματα όπως beach waves ή perfect curls. Και αυτό το beauty gadget το ζήλευα πολύ γιατί κάνει τους τέλειους κυματισμού στα μαλλιά και ήταν και πολύ εύκολο στην χρήση. Πού το ξέρω; Από τα video tutorials που κυκλοφορούν εκεί έξω γι’αυτό.

Το πολύ καλό νέο είναι ότι μόλις έφτασε και στην Ελλάδα! Και για να πάρουμε τα πράγματα από μια κάποια αρχή λέγεται Curl Secret Ionic, είναι της BabyLiss και με μια πρώτη ματιά παρακάτω μπορείς να υποψιαστείς κάπως τι είναι αυτό που το κάνει διαφορετικό!


Τι το κάνει τόσο εύκολο; Το γεγονός ότι απλώς βάζεις την τούφα μέσα στην συσκευή και δεν χρειάζεται να τυλίγεις γύρω από το ψαλίδι. Πιο συγκεκριμένα, τα βήματα είναι τα εξής:
1. Τοποθετείς μια τούφα από τα μαλλιά σου στην συσκευή.
2. Κρατάς την συσκευή κλειστή μέχρι να ακουστεί ο χαρακτηριστικός ήχος.
3. Ελευθερώνεις κι έχεις τις τέλειες μπούκλες!

Από εκεί και πέρα μπορείς να περιμένεις 2-3 λεπτά για να κρυώσουν τα μαλλιά σου και με τα δάχτυλά σου ή μια βούρτσα να δημιουργήσεις το στιλ που θες: από στιλιζαρισμένες μπούκλες, μέχρι beach waves ή και vague.

Το δικό μου comment είναι το εξής: δεν υπήρχε καλύτερη περίοδος να έρθει κάτι τέτοιο στην Ελλάδα από αυτήν εδώ! Γιατί οι μπούκλες είναι τα νέα ίσια! You said… whaaaaat? Διάβασε εδώ περισσότερα!

Read More

And More