3 super τρόποι να χτενίσεις τις αφέλειές σου!

Η πιο extreme αλλαγή που κάνω τα τελευταία 5 plus χρόνια στα μαλλιά μου είναι να κόβω αφέλειες κάθε φορά που απλώς έχω βαρεθεί να βλέπω την ίδια εικόνα στον καθρέφτη μου ξανά και ξανά. Από την άλλη, όταν πια βαρεθώ και τις αφέλειες η διαδικασία μέχρι να μακρύνουν με κάνει να ξεφυσάω με δυσανασχέτηση!

Αν στα παραπάνω αναγνωρίζεις κάτι από τον εαυτό σου, τότε συμβαίνουν δύο τινά: ή μόλις έκοψες αφέλειες ή ετοιμάζεσαι να τις μακρύνεις! Και στις δύο περιπτώσεις σου έχουμε τις τρεις τέλειες εναλλακτικές για να ξυπνάς κάθε πρωί και διαφορετική. Χωρίς να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο, χωρίς να αφιερώσεις παραπάνω από 10 λεπτά για το κάθε look! Έχουμε και… κάνουμε, λοιπόν:

Ατημέλητες στο πλάι όπως η Kate Moss

Αν είσαι στο στάδιο που μακραίνεις τις αφέλειές σου τότε ένα ατημέλητο grunge look όπως αυτό της Kate Moss είναι ότι πρέπει. Ψέκασέ τις με hairspray και φερ’τις είτε άτακτα όλες στο πλάι είτε στη μέση. Μια πιο rock αλλά και πολύ sexy εκδοχή.
Extra tip: Aν δεν έχεις δοκιμάσει ξανά τις αφέλειες και θέλεις να δεις αν σου πάνε κοψ΄τις αρκετά μακριές. Αν διαπιστώσεις ότι δεν σου αρέσουν αφενός θα μακρύνουν πολύ γρηγορότερα, αφετέρου μπορείς να τις πιάνεις στο πλάι.

Μονοκόματες αφέλειες με κοτσίδα όπως η Taylor Swift

Όποιος κι αν είναι ο τύπος των μαλλιών σου (ίσια, σπαστά ή σγουρά) μπορείς να ακολουθήσεις αυτό το χτένισμα. Πιάσε σε μια κοτσίδα μεσαίου ύψους, χτένισε τις αφέλειές σου προς τα κάτω και άφησε μερικές τουφίτσες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό σου για να “γλυκάνεις” το χτένισμα. Αν έχεις σγουρά μαλλιά σου προτείνω να μην ισιώσεις τις αφέλειες εντελώς αλλά να τις αφήσεις σπαστές. Η άλλη εκδοχή έχει περάσει προ πολλού, τόσο που κινδυνεύει να δείξει κιτς!

Αφέλειες πιασμένες ρομαντικά στο πλάι όπως η Emma Stone

Αν όπως η Emma Stone έτσι κι εσύ προσπαθείς να μακρύνεις τις αφέλειές σου, τότε αυτό το χτένισμα είναι μια πολύ έξυπνη και εύκολη λύση. Πιάσε τις αφέλειές σου σε μια χαλαρή πλεξίδα την οποία θα στερεώσεις στο πλάι με τσιμπιδάκια. Πιάσε τα υπόλοιπα μαλλιά σε ένα χαλαρό σινιόν ή άφησέ τα να πέφτουν ατημέλητα κάτω. Super!

Read More

And More