Τα 11 αγαπημένα μας how to μαλλιών για το 2011! Πάρε ιδέες για τα εορταστικά σου looks!

Στο TLIFE ένας χρόνος μεταφράζεται σε πολλά, δημιουργικά how to! Ιδέες για να κάνεις μόνη σου το δικό σου μακιγιάζ και hair styling από τους κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου. Θέλεις να μιλήσουμε με ονόματα; Ο Δημήτρης Γιαννέτος για την Δέσποινα Βανδή, ο Νικόλας Βιλλιώτης για την Έλλη Κοκκίνου, ο Δημήτρης Σταματίου για την Νάντια Μπουλέ…

Σε αυτό το post, όμως, θα επικεντρωθούμε στα hair styling: μέσα στο 2011 η στήλη του how to γέμισε με πολλές δημιουργικές ιδέες. Στο TLIFE ψηφίσαμε τις 11 αγαπημένες μας και στις παρουσιάζουμε: από πιασίματα τύπου bardot, θεαματικές χαλασμένες πλεξίδες, sleek σινιόν (αυτό έχω επιλέξει για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς!), χαριτωμένα fun bun! Θα τα βρεις παρακάτω όλα συγκεντρωμένα για να διαλάξεις το δικό σου look και το σημαντικότερο; Step by step tips για να προχωρήσεις στην εφαρμογή!
Bonus: γλιτώνεις από τα έξοδα του κομμωτηρίου και εισπράττεις διπλή ικανοποίηση όταν ξέρεις ότι το χτένισμα το οποίο θα συζητιέται όλο το βράδυ το έκανες μόνη σου!

Πάρε μια πρώτη ιδέα…

Θεαματικά πιασίματα με χαλασμένες κοτσίδες αλλά και χωρίς (σε περίπτωση που βαρέθηκες να βλέπεις μια ολόκληρη χρονιά πλεξίδες παντού!)

Υπερβολικοί όγκοι με χωρίστρα ή σε ύφος bouffant όπως το είχε κάνει μέσα στο 2011 η Sarah Jessica Parker

Buns! Low buns για τις πιο κλασικές και high buns για τις fashionistas!

Αυτά ήταν μερικά μόνο από τα looks που αγαπήσαμε μέσα στο 2011! Για να δεις πολλά περισσότερα και να μάθεις πώς μπορείς να πετύχεις κάθε ένα από αυτά, κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More